To je to što me zanima!

Kris ne brine o poklonima: Pod bor će staviti botoks tretmane

Zanimljivo je da ne samo da će dati svojim kćerima kartice za botoks, već će jednu istu takvu dati i svojoj 85-godišnjoj majci koja, unatoč poznim godinama, itekako brine o svom izgledu
Vidi originalni članak

Kada je riječ o pripremama za nadolazeći Božić, mama obitelji Kardashian-Jenner, Kriss Jenner (64), već je sve riješila. Sklopila je ugovor sa sponzorom te će ovoga Božića članovima svoje obitelji, ali i prijateljima darovati poklon kartice za botoks tretmane. 

- Tko ne voli botoks? Za mene je on odličan, a ako ste odgovorni i poslušate savjete doktora, mislim da u konačnici sve funkcionira. Koristim ga već duže vrijeme. Sve je vrlo jednostavno. Masaža, dobro čišćenje lica, manikura i malo botoksa i spremna sam za sve izazove. Popriličan sam tradicionalist - rekla je Kris.

Zanimljivo je da ne samo da će dati svojim kćerima kartice za botoks, već će jednu istu takvu dati i svojoj 85-godišnjoj majci koja, unatoč poznim godinama, itekako brine o svom izgledu.

PIERS MORGAN Voditelj izvrijeđao Kris Jenner: Ta obitelj je pohlepna i odbojna

Inače, majka reality obitelji Kardashian prije reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' bavila se teleprodajom i pokušavala je prodati 'čarobne' svijeće. Te svijeće navodno mogu pomoći 'prevladati najnevjerojatnije' situacije. Tako jedan set pomaže kod novčanih problema, drugi privlači ljubav, treći povećava sreću, a posljednji poboljšava zdravlje.

S glazbenim menadžerom u vezi je oko pet godina. Jenner je bila u braku s Robertom Kardashianom koji je 2003. preminuo od raka jednjaka. Nakon Roberta svoju ljubav ozakonila je s Bruceom Jennerom (69) koji je promjenom spola posao Caitlyn.

- Udala sam se za Roberta kada sam imala 22 godine i zatrudnjela sam na medenom mjesecu. Imala sam najsretniji život o kojem čovjek može samo sanjati. Ali, ljudi često misle da je trava zelenija u susjedovom dvorištu, kroz to sam prolazila kada sam ga prevarila - priznala je Jenner. Imala je aferu za koju je rekla da joj je najveća pogreška koju je ikada napravila u životu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • trtajun 11.12.2019.

    A jeli i mama ide na orosavanje pikice odnosno u ovom slucaju vagincetina

  • CoolRi 11.12.2019.

    Idem namjerno otvorit clanak reko nece bit Šarića ......i eto ga opet

  • ZEUS_4 11.12.2019.

    Tu nema komentara samo mogu reci BOLESNO.

Komentiraj...
Vidi sve komentare