Obavijesti

Show

Komentari 3

Kris ne brine o poklonima: Pod bor će staviti botoks tretmane

Kris ne brine o poklonima: Pod bor će staviti botoks tretmane
3

Zanimljivo je da ne samo da će dati svojim kćerima kartice za botoks, već će jednu istu takvu dati i svojoj 85-godišnjoj majci koja, unatoč poznim godinama, itekako brine o svom izgledu

VIDEO

Kada je riječ o pripremama za nadolazeći Božić, mama obitelji Kardashian-Jenner, Kriss Jenner (64), već je sve riješila. Sklopila je ugovor sa sponzorom te će ovoga Božića članovima svoje obitelji, ali i prijateljima darovati poklon kartice za botoks tretmane. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For full Product Information including Boxed Warning and Medication Guide, see @botoxcosmeticpi. _ It’s easy to #GiftLikeABoss, just ask Kris! Gift like a boss this holiday season with BOTOX® Cosmetic’s $100 gift card. Visit holiday.botoxcosmeticgiftcard.com to learn more. _ See full terms and conditions at BTXC.CO/KRIS. *BOTOX® Cosmetic treatments to be assessed and performed by a trained healthcare provider. _ BOTOX® Cosmetic is a prescription medicine that is injected into muscles and used to temporarily improve the look of moderate to severe forehead lines, crow's feet, and frown lines between the eyebrows in adults. _ Talk to your doctor about BOTOX® Cosmetic and whether it’s right for you. There are risks with this product - The effects of BOTOX® Cosmetic may spread hours to weeks after injection causing serious symptoms. Alert your doctor right away as difficulty swallowing, speaking, breathing, eye problems or muscle weakness can be a sign of a life-threatening condition. Patients with these conditions before injection are at the highest risk. Side effects may include allergic reactions, neck and injection-site pain, fatigue and headache. Allergic reactions can include rash, welts, asthma symptoms, and dizziness. Don’t receive BOTOX® Cosmetic if there’s a skin infection. Tell your doctor your medical history, muscle or nerve conditions (including ALS/Lou Gehrig's disease, myasthenia gravis, or Lambert-Eaton syndrome), and medications, including botulinum toxins, as these may increase the risk of serious side effects.

A post shared by BOTOX® Cosmetic (@botoxcosmetic) on

- Tko ne voli botoks? Za mene je on odličan, a ako ste odgovorni i poslušate savjete doktora, mislim da u konačnici sve funkcionira. Koristim ga već duže vrijeme. Sve je vrlo jednostavno. Masaža, dobro čišćenje lica, manikura i malo botoksa i spremna sam za sve izazove. Popriličan sam tradicionalist - rekla je Kris.

PA/Pixsell

Zanimljivo je da ne samo da će dati svojim kćerima kartice za botoks, već će jednu istu takvu dati i svojoj 85-godišnjoj majci koja, unatoč poznim godinama, itekako brine o svom izgledu.

Voditelj izvrijeđao Kris Jenner: Ta obitelj je pohlepna i odbojna
Voditelj izvrijeđao Kris Jenner: Ta obitelj je pohlepna i odbojna

Inače, majka reality obitelji Kardashian prije reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' bavila se teleprodajom i pokušavala je prodati 'čarobne' svijeće. Te svijeće navodno mogu pomoći 'prevladati najnevjerojatnije' situacije. Tako jedan set pomaže kod novčanih problema, drugi privlači ljubav, treći povećava sreću, a posljednji poboljšava zdravlje.

PA/Pixsell

S glazbenim menadžerom u vezi je oko pet godina. Jenner je bila u braku s Robertom Kardashianom koji je 2003. preminuo od raka jednjaka. Nakon Roberta svoju ljubav ozakonila je s Bruceom Jennerom (69) koji je promjenom spola posao Caitlyn.

- Udala sam se za Roberta kada sam imala 22 godine i zatrudnjela sam na medenom mjesecu. Imala sam najsretniji život o kojem čovjek može samo sanjati. Ali, ljudi često misle da je trava zelenija u susjedovom dvorištu, kroz to sam prolazila kada sam ga prevarila - priznala je Jenner. Imala je aferu za koju je rekla da joj je najveća pogreška koju je ikada napravila u životu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija američki ambasador 20:07
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene
Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete
LJUBAVNA PRIČA

Petar Grašo i Hana Huljić su se upoznali kad je bila djevojčica, a par sada čeka i drugo dijete

Sredinom 2021. godine počela su šuškanja o njihovom odnosu te su ih Splićani često viđali u gradu, a par dugo nije htio potvrditi vezu u javnosti. Zatim je u listopadu iste godine napokon potvrđeno da su u vezi