To je to što me zanima!

Kristen Stewart: Nije sigurna u svoju seksualnost, ali ljubi curu

Prijatelji para kažu da je veza doista ozbiljna i da se djevojke ponašaju kao stari bračni par. Stella se prošle godine čak i uselila kod Kristen koja, ni nakon svega ovoga, i dalje nije spremna odreći se muškaraca
Vidi originalni članak

Glumica poznata po ulozi u 'Sumrak sagi' Kristen Stewart (28) ljubi manekenku Stellu Maxwell (28). Djevojke su prvi put na spoj otišle poslije Met Gale u svibnju 2016., a čini se da romansa i dalje traje. Nedavno su bile na romantičnoj večeri u Kaliforniji, a tijekom šetnje su se držale za ruke. 

Plavokosa Anđelica prati glumicu na raznim događanjima, ali Kristen nikada nije bila u prvom redu neke Victoria's Secret revije. Prošle godine je Kristen izjavila da još nije sigurna u svoju seksualnost, iako je tada već duže vrijeme bila u vezi sa Stellom. 

Prijatelji para kažu da je veza doista ozbiljna i da se djevojke ponašaju kao stari bračni par. Stella se prošle godine čak i uselila kod Kristen koja, ni nakon svega ovoga, i dalje nije spremna odreći se muškaraca.

- Neki ljudi znaju da vole sendvič sa sirom i jedu ga svaki dan do kraja života. Ja želim probati sve. Jedan dan ću jest sendvič sa sirom, a drugi tko zna što - objasnila je glumica na primjeru svoju seksualnu orijentaciju. 

Kristen je bila u višegodišnjoj vezi s kolegom sa sumrakovog seta, Robertom Pattinsonom (32), nakon čega se 'prebacila' na ženski spol. Bila je u vezi i s francuskom pjevačicom Soko (32), glazbenicom Annie Clark (35), a 2014. se u javnosti pojavila i s Aliciom Cargile, dok je Stella prije glumice kratko vrijeme ljubila pjevačicu Miley Cyrus (25).

VIDI OVO! Zvijezde čije su gole slike procurile u javnost

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Aquamen 10.01.2019.

    Jedna od najantipaticnijih glumica

  • 21.08.2018.

    Koji krševi od komada! Bole me oči.

  • giovanni123 21.08.2018.

    ovako izgleda daska za salovanje stubova na kucama,,ni cica ni guze i jos kao voli zene ,,hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare