To je to što me zanima!

Kristijan i Martin naljutili žiri: Htjeli servirati gnjilu papriku

Mislim da je to možda jedna muška nepromišljenost pa ispada da mi žene cjepidlačimo, rekla je ljutita Žakline koja ih je žestoko iskritizirala. Ona smatra da hrana mora i na oko biti lijepa
Vidi originalni članak

Izgleda da je kreativna kriza ulovila Martina i Kristijana jer par koji je od početka showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' dominirao svojim jelima, u posljednje vrijeme ne zadovoljava nepca i kriterije žirija. Ovoga puta su opomenu dobili već tijekom pripreme hrane kada ih je Žakline upozorila na izgled njihove salate.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da je to možda jedna muška nepromišljenost, pa ispada da mi žene cjepidlačimo. Meni na oko mora biti lijepo. Promislili su, složili su se da su pogriješili i što je tu je, tako će servirati - objasnila je Žakline.

- Martin i Kristijan jesu u jednoj kreativnoj krizi. Ne velikoj, nisu pali jako, ali se lagano spuštaju s tog trona na kojem su bili neko vrijeme. Morat će se truditi i razmišljati, drugi natjecatelji su ih dostigli. Već im debelo pušu za vratom - dodala je.

Kandidati će večeras pripremati glavno jelo s prilogom, a kuhat će s namirnicama iznenađenja koje se nalaze u pećnicama. S kojim namirnicama će kuhati, ovisi o tome kako su se pozicionirali na bodovnoj tablici u prošlom tjednu.

Kandidati moraju iskoristiti sve namirnice koje su dobili, a tko će se u nastavku eliminacijskog tjedna opasno približiti borbi za ostanak u showu, doznajte večeras u 21:20 na RTL-u

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Xanax_2 11.04.2017.

    Ma žiri je pre jak !!! Kaj se tiće Žaklin jasno je svima da nema pojima kuhati, a vjerovatno da još serviraš čistu morsku sol i kažeš da je brancin ona bi hladno komentirala da je pre malo slano..... A Istrane tako i onako stalno zakidaju. Ustvari Istrijani su bili ispred svog vremena pošto su emisije snimljene ranije očito oni su prvi ukazali da je nešto trulo u Konzumu odnosno Agrokoru......

  • ruzmarin 11.04.2017.

    Od kud njima gnjila paprika, imali su što su im dali. 9 bodova je dobila Sanja za sirovo meso, trebali su joj to dati da pojede! Servirati nekome nešto što ni sam ne bi pojeo jer za O, a ne za 9! Tamo su dvostruka mjerila.

  • Sjajna25 11.04.2017.

    Hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare