To je to što me zanima!

Kristijan: Nikolina Pišek će me bodriti i gledati u ringu

RONILAC POSTAJE BORAC Kristijana Curavića za prvi meč pripremat će trener Mirka Filipovića. Zaručnik Nikoline Pišek prvi meč ima u Srbiji
Vidi originalni članak

Oduvijek sam se želio baviti borilačkim sportovima. Dosad nisam imao vremena jer sam se aktivno bavio ronjenjem, rekao je zaručnik voditeljice Nikoline Pišek (34). Kristijan Curavić (35) nedavno je zbog snimanja editorijala u Men’s Healthu simulirao borbu u kavezu.
- Uživao sam u snimanju. Jedino su bili nezgodni padovi koji se moraju izvesti kako bi sve izgledalo uvjerljivije - ispričao nam je Kiki, koji postaje Ultimate fighter. Intenzivno se priprema za prvi meč u Srbiji sljedeće godine.
- Pripremat će me Branimir Levak, trener Mirka Filipovića. Najvažnije je to da će prikupljen novac od borbe ići u humanitarne svrhe - kaže Kiki i dodaje kako će ga Nikolina gledati u ringu.

NE ŽELI DA IDE NA JUŽNI POL
Nikolina Pišek nije presretna što Kiki priprema ekspediciju za odlazak na Južni pol. Tamo će s holllywoodskim glumcima upozoriti na globalno zatopljenje. Kreće nakon meča.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dite_cacino123 01.02.2010.

    ajmeeeee kak ima takne nogice,i on bi u ring,pfffffff

  • karter 01.02.2010.

    Ovaj članak je neka zafrkancija. Nitko ne može biti toliko glup. To je kao da bi Blanka Vlašić rekla da će se od sada baviti dizanjem utega, ili moja stara baletom.

  • edinjo 01.02.2010.

    što pička učini od ćovjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare