To je to što me zanima!

Kristina Krepela: 'Ljetovanje ću planirati kada budem mogla, a privatan život držat ću za sebe'

Smatram da glumci trebaju zadržati jednu malu dozu privatnosti samo za sebe, poručila je Kristina te otkrila za RTL kako će ljetovanje planirati kada bude slobodna, a odmarati se voli na Jadranskoj obali
Vidi originalni članak

Glumica Kristina Krepela (42) i Marin Miletić (42), saborski zastupnik Mosta, stigli su zajedno na rođendan popularnog podcasta 'Putem oblaka' pod palicom Ane Radišić. Time su potvrdili višemjesečna šuškanja o vezi. Kristina je za RTL progovorila o vezi, a otkrila je i kada planira ljetovanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica i političar nedavno su uhvaćeni u šetnji Maksimirom u Zagrebu, a na rođendan su došli zajedno držeći se za ruke. Par je izgledao vrlo zaljubljeno, a kasnije su pali i poljupci. Time su potvrdili šuškanja o vezi.

- Kada je riječ o mom privatnom životu ja ga volim držati za sebe i to namjeravam raditi i dalje. Volim kada me ljudi doživljavaju kroz ono što radim. Čitav svoj život nisam nikada s medijima pričala o privatnom životu i smatram da glumci trebaju zadržati jednu malu dozu privatnosti samo za sebe  - priznala je Kristina za RTL.

Glumica je otkrila i kako trenutno nema velikih projekata u najavi, ali uskoro ju čeka ljetna turneja s predstavom teatra Gavran. Raduje se Kristina i godišnjem odmoru, ali zbog obaveza, još uvijek nema nikakvih konkretnih planova.

VIŠE SE NE SKRIVAJU Zaljubljeni političar i glumica na partyju potvrdili šuškanja o vezi

- Jako volim odmarati na našoj Jadranskoj obali, volim Istru, ali nemam nikakvih planova s obzirom na to da me čeka mini ljetna turneja pa kada se složi raspored predstava i kada budem imala konkretne datume onda ću krenuti s planiranjem godišnjeg - rekla je glumica.

Podsjetimo, prve službene fotografije par je snimio na rođendanu, na bijeloj ljuljački. Kristina se odlučila se crni topi i bijelu suknju, a Marin za bijelu košulju i sivkaste traperice.

Marin, kao i Kristina, svoj privatan život namjerava držati dalje od očiju javnosti.

- Smatram da je sav moj život koji je na raspolaganju hrvatskoj javnosti vezan za moj posao i saborski mandat. Ovo ostalo je moj privatan život i molim da to poštujete. To je to - kratko nam je poručio Miletić.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Cijepio sam se vjerujte mi 23.06.2022.

    Znaci bivsa zena davida glovatskog nakon sto joj je nina otela muza sad se prca sa politicarima

  • 23.06.2022.

    Nema potrebe se sablažnjavati. Marin je slobodan čovjek, a i Kristina je slobodna žena. Marinova žena je dugo bolovala, bio je uz nju do kraja, kad je preminula samo on i njegova obitelj su znali što osjećaju, ali isto tako je činjenica da život ide dalje. Bi li komentatori bili sretniji da je čovjek "prolupao" i propao potpuno? Da se ubio, zapostavio svoju djecu, postao nasilnik ili što ti ja znam? Što je trebao nastaviti biti uplakan do kraja svog života i na taj način upropastiti život svojim kćerima? Dajte se saberite. U vezi su pa što onda...

  • Robert Plant 23.06.2022.

    Pazi se Kristina, i tebe će jednog dana snimati ako teško oboliš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare