To je to što me zanima!

Kristina Krepela skinula se u donje rublje, pratitelje zanima: Što će Marin Miletić reći na ovo?

Glumica je pozirala u crnom grudnjaku i crnim dubokim gaćicama. Donje rublje naglasilo je njezino vitko tijelo, a raspuštena kosa i zemljani make-up učinio je cijeli izgled još ženstvenijim
Vidi originalni članak

Glumica Kristina Krepela (43), koja je već neko vrijeme u vezi sa saborskim zastupnikom Mosta Marinom Miletićem (43), na društvenim mrežama podijelila je fotografije u izdanju u kakvom ju nismo navikli vidjeti. Kristina je pozirala u donjem rublju, a u komentarima joj se javio i dečko Marin. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica je pozirala u crnom grudnjaku i crnim dubokim gaćicama. Donje rublje naglasilo je njezino vitko tijelo, a raspuštena kosa i zemljani make-up učinio je cijeli izgled još ženstvenijim. 

Marin Miletić ostavio joj je u komentaru nekoliko emotikona među kojima se našlo i srce. Ostali pratitelji imali su samo riječi pohvale za atraktivnu glumicu. 

- Predivna žena; Wow; Lijepo! A što Marin kaže ha? Fotografije su s ukusom svakako - pisali su joj. 

SNIMILI IH FOTOGRAFI Kristina Krepela i Marin Miletić u prisnom izdanju: Šaputali su, dodirivali se, grlili u izlasku...

Podsjetimo, Kristina i Marin nedavno su objavili zajedničku fotografiju. U Areni Zagreb bili su, kako sami kažu, na svom prvom zajedničkom koncertu. Sudeći prema objavi, u Stingovom nastupu su uživali, a 'pala' je i fotografija poljupca. 

POGLEDAJTE VIDEO: ČETVRTA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO STE PROPUSTILI POGLEDAJTE I TREĆU EPIZODU EKSPERIMENTA

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Stolica123 06.11.2022.

    zakaj se niko ne čudi kad se nives i bacic skinu ?

  • 05.11.2022.

    Krpelja

  • zelena mamba 04.11.2022.

    Pa vjeroučitelj ne bi smel prije braka .

Komentiraj...
Vidi sve komentare