To je to što me zanima!

Kristina Mandarina se vratila na štand, novi hit su njene lubenice

Iako Kristinu često kritiziraju zbog mnoštva plastičnih operacija, na fotografijama se može vidjeti kako ipak ne izgleda kao sa slika s Instagrama. Prirodno lice bez šminke ne srami se pokazati na poslu
Vidi originalni članak

Kristina Mandarina, pravog imena Kristina Penava (22) proslavila se na društvenim mrežama nakon što su je zamijetili na štandu s agrumima još 2019. Od tada privlači pažnju transformacijama izgleda i plastičnim operacijama, a sad je ponovno na starom poslu zbog kojeg se i proslavila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovog puta Kristina ima drugačiji asortiman, prodaje lubenice, trešnje, dinje i rajčice. Iako se na Instagramu uljepšava, za posao ipak misli da to nije potrebno, pa je obukla širu majicu sa slikom kosturske glave ispod koje je top i kratke hlačice.

NOVO VRUĆE IZDANJE Mandarina pozirala bez odjeće, bujne grudi prekrila ručnikom...

Obula je udobne tenisice jer zbog prirode posla mora stajati većinu vremena. Pokazala je i lice bez šminke, koje izgleda prirodnije nego na obrađenim fotkama. 

Nedavno je pratitelje na Instagramu šokirala novim usnama koje je povećala filerima, no na najnovijim fotografijama sa štanda čine se ipak manje nego na fotkama. 

Dugu smeđu kosu je raspustila, ali ju je zbog vrućine ipak kasnije zavezala u opušteni rep. 

VOLI MUDRE IZREKE Kristina Mandarina je izbacila dekolte, pa citirala Konfucija...

- Toliko si pretjerala s operacijama da više ne izgledaš kao ona lijepa djevojka koja prodaje mandarine. Prirodna i normalna. Stvarno si pretjerala. Ali tako je to kada iz opanaka ideš u te bijele čizme - jedan je od komentara.

 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • SamirDamir 27.07.2022.

    ne možeš od guzice napravit lice

  • Milokliz 22.06.2021.

    Jesu špricane?

  • 21.06.2021.

    Ja sam mislio da je ona u Dubaiu ili na nekoj jahti oko Hvara....

Komentiraj...
Vidi sve komentare