To je to što me zanima!

Kristini najviše nedostaje seks, Sebastian smrdi, Cigi je mrgud

Martina je tijekom kviza iskreno priznala da je u show došla kako bi spasila svoju karijeru. Pobjednik je bio Vlada, a za nagradu mu je pred ostalima servirana hrana
Vidi originalni članak

Ava se vratila iz potrage za tajnim imunitetom isti dan kad je i krenula u potragu, no pleme je zaboravilo na njezin povratak iako ih je Andrija na to upozorio. 

Pri povratku ju je dočekao prazan tanjur jer su svi sve pojeli. Nije mogla vjerovati da joj nisu ništa ostavili za jesti pa ih zamolila da joj skuhaju rižu. Bila je tužna i razočarana što su je njezini kolege tako brzo zaboravili. 

- Povrijedilo me to. Andrija je naglasio da ću se vratiti, ali već toliko sam imuna na to njihovo ponašanje od ujedinjenja - rekla je Ava. Sebastian je priznao da su krivi. 

- Nismo očekivali da će se vratiti, ali smo svejedno trebali pričekati Avu  s rižom. Iako smo mi mislili da će se ona najesti na Otoku odbačenih. I Aleksandra se složila s njim.

- Svi su se kao oglušili kad je Andrija spomenuo da će se Ava vratiti. No, to je tako. Velika prijateljstva i ljubavi jako brzo nestaju u Survivoru. Milan je brzo zaboravio Avu kad je dijelio hranu. Svi zajedno smo je smetnuli s uma - priznala je Aleksandra. 

Maju su optužili da je pojela sve banane

Pojavili su se i problemi s bananama. Bilo ih je 30-ak, a na kraju ih je ostalo tri jer su nepravedno podijeljenje. Nikola je optužio Maju Lenu da je pojela hrpu banana. Ona je bila u šoku iako je Nikola rekao istinu. 

Veliko vijeće se dogovara za koga će glasati. Aleks im je favorit u showu.

Tijekom Male borbe natjecatelje je dočekao kviz o tome koliko se međusobno kandidati poznaju. Na pitanje tko najviše smrdi u plemenu odgovor je bio Sebastian, a na pitanje kome najviše nedostaje seks, točan odgovor bio je Kristina. Najveći narcis u plemenu je Vlada, a Martina je iskreno rekla da je došla u show kako bi spasila svoju karijeru. Prema odgovorima, Aleks se lažno predstavlja kako bi se svidjela gledateljima. U ovoj igri pobijedio je Vlada, a nagrada mu je bila hrana. Imao je minutu da pojede ono što mu je servirano, a ostali natjecatelji su ga bodrili. 

'Možda sam u osobe trebala ući s manje emocija'

Ava se rasplakala kad je saznala da će većina glasati za nju i da je ugrožena. Izjavila je da joj je žao što ona ne zna igrati igrice i smatra da su ljudi  nepravedni. Nije skrivala da se osjeća usamljeno. To ju je jako pogodilo pa nije prestajala plakati. 

- Možda sam sama sebi kriva, možda sam trebala ući u osobe bez imalo emocija - pričala je Ava u suzama te dodala da  joj se čini kako se nepravda teže prihvaća što je čovjek iskreniji i bolji. 

Aleksandra je priznala da postoje klanovi.

Survivor možete gledati od ponedjeljka do četvrtka na RTl televiziji u 21.40!

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Marko Vu 07.05.2012.

    Kada pogledate sve učesnike svi nešto mute, igraju neku svoju igru, što nisam primjetio kod Maje Lene, simpa cura.

  • user_102315 03.05.2012.

    ostade Ava bez pirindža...

  • Katen29 03.05.2012.

    kako vise odmice show tako imam sve manje favorita a vecina tamo mi se gadi, onu Kristinu ne mogu gledati i njeno uvlacenje u du*e momcima i kao "ajmo pustiti Sebastijana jer zasluzuje"-hello??? Martina je ljigava isto kao i Ognjen, zao mi je bilo Ave sinoc a Maja Lena stvarno ispade jedna od normalnijih tamo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare