To je to što me zanima!

Kritični gosti 'Večere za 5' dali su Nenadu niske ocjene: 'Mislim da se nije dovoljno potrudio'

Nakon originalnih poklona domaćin je za iznenađenje goste učio plesati latino-američki ples bachatu, a onda su krenule ocjene, pohvale i kritike
Vidi originalni članak

Nenad je dugi niz godina živio u Italiji te mu se ondje posebno dopala njihova kuhinja, zbog toga je svojim gostima odlučio pripremiti nešto laganija talijanska jela kako bi se malo odmorili od mesa i kulena, no to se nije svima svidjelo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon osvježavajućeg aperitiva domaćin je servirao tjesteninu u umaku od brokule za predjelo: 'Prejednostavno', komentirao je Igor, a Marina je bila nešto detaljnija: 'Kupio je lošu tjesteninu, prekuhao ju je i stavio brokulu, ali nije bilo umaka.' Za razliku od njih Loreni je okus jela bio zanimljiv, ali nedostajalo joj je začina u jelu. 

Za glavno jelo Nenad je pripremio bakalar s palentom i salatom, a svi su se složili da je trebao poslužiti njihovu riječnu ribu ili neku poznatu jadransku ribu. 'Bakalar mi se nije uklopio u Slavoniju i Srijem, očekivao sam neku riječnu ribu.

NE VOLE SVI FAST FOOD Igor u 'Večeri za 5' iznenadio burgerima: Premasna hrana, pa mast mi je curila na sve strane

Mislim da se nije dovoljno potrudio i da je olako shvatio ovu večeru', kazao je Igor, a Lorena je komentirala: 'Izgledalo je jednostavno, bilo je boja, ali mogao se malo više potruditi.' Bakalar se najmanje svidio Mariju koji smatra da je to 'hrana za mačke'. 

Za desert Nenad je ponudio tiramisu, a gosti su i na tu talijansku slasticu imali primjedbe: 'Desert mi je izgledao kao čobanac', rekao je Mario dok se Loreni svidio: 'To je kolač koji baš volim i Nenad ga je odlično napravio, baš mi se svidio i to mi je najbolji dio večere!'

Nakon originalnih poklona domaćin je za iznenađenje goste učio plesati latino-američki ples bachatu, a onda su krenule ocjene, pohvale i kritike. 

- Predjelo preglomazno, prejednostavno, glavno jelo - ne volim bakalar, ne volim palentu, a desert mi je bio dobar, samo da je bio malo slađi - komentirao je Mario koji mu je dao ocjenu 6 dok mu je Marina dala najnižu ocjenu: 'Moja ocjena je petica. Nenad je tražio jedinicu, a ja sam mu dala peticu. Večera mi nije baš bila 'Večera za 5', nije mi djelovalo svečano, nego jednostavno.'

SLAVONAC JE SVE NASMIJAO Igorova jaja nakon 'Večere za 5' postala hit na internetu: 'Ovo je pravo ubojstvo u uljnoj kupki!'

Igor mu je dao ocjenu 6 jer smatra da se nije dovoljno potrudio, a Lorena mu je dala najvišu ocjenu 8 zbog odličnog tiramisua. Tako je Nenad, koji je svima dosad dao desetke, zaradio samo 25 bodova te se trenutačno nalazi na posljednjem mjestu. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Doolby 26.11.2021.

    Nije baš neki tjedan, jedino Mario se istaknuo svojom (ne)osobnošću. Uglavnom izbjegavam osobe kao što je on... Nema tu ni prijatelja, ni kolege, i daj obrij te dlake.

  • Gordana vukan 26.11.2021.

    Nikad gori kandidati. Falu se sa mesom a ja nisan vidila pošteni komad svinjetine ni teletine. Mario je bez kulture,Al meni je zapela za oko Marina,kola pokvarena duša.

  • Zlatna Vuga 26.11.2021.

    Nenad je fini gospodin kojeg su kandidati popljuvali baš zato valjda što je dobar. Svi prije njega su napravili splačine od jela i onda kritiziraju, ne znaju se maknut dalje od kulena, špeka i svinjetine, pa kak im ne dozlogrdi to jesti svaki dan. Možda da je stavio smuđa umjesto bakalara, ali onda se opet ne bi uklopilo u koncept talijanske kuhinje koja eto u Slavoniji ne prolazi, nadam se samo kod ovakvih koji ne vide dalje od svog sela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare