Show

Komentari 9

Igorova jaja nakon 'Večere za 5' postala hit na internetu: 'Ovo je pravo ubojstvo u uljnoj kupki!'

Igorova jaja nakon 'Večere za 5' postala hit na internetu: 'Ovo je pravo ubojstvo u uljnoj kupki!'

Poljoprivredni tehničar Igor svojim je gostima poslužio masni Crni burger, Šokačko-srijemski odrezak i Pijane palačinke. Nije imao tavu, a trebao je ispeći jaja pa je improvizirao

Dok je kandidat 'Večere za 5 na selu', Igor, pripremio burgere od slanine crne slavonske svinje za predjelo shvatio je da mu nedostaju jaja. Pri ruci nije imao tavu pa ih je krenuo peći u loncu punom ulja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na pitanje zašto se odlučio peći jaja u loncu, odgovorio je:

- Ovo je improvizirana kuhinja! - nasmijao se 'kuhar'.

Ipak, improvizacija nije bila baš najuspješnija pa je Igor mogao samo gledati svoja jaja u loncu dok se jedno po jedno raspadaju.

- Ma to je to, sada će se ona dignuti - rekao je entuzijastično za RTL.

Na kraju nije uspio. Izvadio je stara pa stavio nova jaja u lonac koja također nisu najbolje ispala. To nije obeshrabrilo kuhara koji je na kraju s osmjehom takva jaja stavljao u burgere.

Njegova su jaja nakon emitiranja postala pravi hit, a gledatelji su se ubrzo počeli s njime šaliti i na društvenim mrežama.

- Ovo ubojstvo jaja u uljnoj kupki još nije nitko napravio, bravo evo prvoga - našalila se jedna.

- A grill ploča mu je pol metra dalje, koji car - zapazio je drugi.

- Pukli smo od smijeha sad muž i ja. Trema ga uništila. Što je najbolje, ima tavu u kojoj je pekao palačinke, mogao je u njoj speći i jaja - dodala je treća.

Neki su se prisjetili i vlastitih kulinarskih eksperimenata.

- Pa ovo nije ništa, ja sam u rajngli pekla palačinke dok sam se udala i preselila u stan. Prva dva tjedna sam imala samo dvije rajngle i ništa više. Treba se znat snaći - napisala je tako gledateljica.

Najčitaniji članci