To je to što me zanima!

Kritizirali je pa je obline sakrila u 'pernatoj' zelenoj opravici

Rihanna se na predstavljanju svog parfema Reb'L Fleur pojavila u zelenoj odjevnoj kombinaciji potpuno različitoj od oskudnih kombinacija koje inače rado nosi
Vidi originalni članak

Rihanna (23) je u Londonu promovirala svoj novi parfem Reb'L Fleur. Barbadoška pjevačica tom prilikom prisutne je  iznenadila svojom 'čednom' odjevnom kombinacijom jer inače gdje god da se pojavi pozornost izaziva seksi kombinacijama i razuzdanim ponašanjem. U zelenoj opravici, odnosno, širokim hlačama i 'pernatoj' majici ovaj put je odlučila sakriti svoje obline. Pjevačicu je nedavno kritizirala bivša članica grupe 'Spice Girls' Melanie C (37). Izjavila je da bi trebala paziti kako se ponaša u javnosti zbog mlađe publike koja sluša njenu glazbu. 

- Volim Rihannu, odlična je izvođačica, ima izvrsne pjesme i izgleda fantastično. Možda svoje ponašanje promijeni jednog dana kad postane majka. Bar se nadam - izjavila je Mel C.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Molly_1 20.08.2011.

    izgleda obicno kad nema sve svoje đinđe na sebi i crvenu kosu!!! cura s kvarta.. he he he

  • BlackRaven 20.08.2011.

    Ma hajde? E ovako, ova žena izgleda mrak mrakova, ima sve obline na pravim mjestima, i sad bi se netko pametan našao nju čak kritizirat? Ma da..Hoš me uvjerit da ovi svi kvazi modeli, za koje moraš pitat prvo osobnu da bi bio siguran jel muško ili žensko izgledaju bolje? svašta stvarno...

  • Nalla 20.08.2011.

    Ali prava se našla da kritizira Rihannu, ona pa je baš bila oličenje pristojnosti i morala, baš prava svetica. Ali to tak uvijek biva, one najgore, koje su prešle sve i svašta, kad ostare tad iz obične zavisti kenjuckaju drugima i dijele moralne savjete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare