To je to što me zanima!

Kritizirali je zbog 'naboranog' trbuha: Jennifer Lopez pojavila se u trapericama od 620 eura

J.Lo razočarala je obožavatelje kada su je paparazzi uhvatili bez fotošopa, a sada je ponovno iznenadila modnom kombinacijom
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (54) zaplijenila je pozornost fotografa u šetnji New Yorkom. Uvijek sređena pjevačica i glumica izašla je u pomalo neobičnom izdanju, nosila je široku vestu, zimske čizme, a od znatiželjnih se pogleda pokušala sakriti iza sunčanih naočala. 

BILA LATINO DIVA U 'TLZP' Antonija Šola za 24sata: 'Moj je dečko super podrška! Jako mu se svidjelo kad sam bila J.Lo!'

U središtu kombinacije ipak su bile traperice. Riječ je o širokim i 'prljavim' trapericama brenda Acne Studios, čije je kreacije J.Lo nosila i ranije. Koštaju 620 eura, a obožavatelje nisu oduševile. 

- Želim joj ući u ormar i baciti ove hlače - glasio je jedan od komentara na Twitteru. 

Prisjetimo se, Lopez je nedavno privukla pregršt negativnih komentara nakon što su je paparazzi ulovili u šetnji gradom, za koju je odabrala kratku majicu koja joj je otkrila trbuh. 

Naime, njezin trbuh nije bio niti približno ravan i zategnut kao što je na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, pa su joj obožavatelji poručili da bi mogla biti malo iskrenija oko svog izgleda. 

'Sve je laž', 'Tko ide u teretanu s tako savršenim makeupom?', 'Oprosti, ali tko je ovo?', bili su samo neki od komentara. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mars7 27.04.2024.

    J lo Dobro izgleda

  • KusNjega 27.04.2024.

    Svaka čast na genijalnom umu ljudima koji znaju od bogataša a i siromaha koji dižu kredit da bi izdvojili brdo love za ovakvo smeće od odjeće!

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 27.04.2024.

    Ovakve traperice stoje mršavim i visokim ženama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare