To je to što me zanima!

'Kronični preljubnik: Melania nije znala da je Donald vara'

Prva dama često nije znala gdje joj se zapravo nalazi muž, a nije se ni trudila znati. Donald se selio po stanovima kao po sobama, kaže novinar Michael Wolff
Vidi originalni članak

Nakon što su 'procurili' detalji iz knjige 'Vatra i bijes', američki predsjednik Donald Trump (71) rekao je kako je to sve gomila 'laži, krivih interpretacija i nepostojećih izvora'. Autor knjige Michael Wolff (64) nazvao je Trumpa, između ostalog, 'kroničnim preljubnikom' koji je varao bivšu slovensku manekenku i dizajnericu nakita Melaniju Trump (47).

'FLAMENCO' STIL Melania Trump željela istaknuti grudi, možda je malo pretjerala

- Iako je bio kronično, da ne kažemo beznadno, nevjeran svojoj ženi, obećanje da će tužiti osobe koje su objavile njezine golišave fotografije imao je namjeru ispuniti - napisao je Wolff ne navodeći dodatna objašnjenja zašto smatra da je Trump nevjeran.

U knjizi je opisao i detaljan razgovor između prve dame i supruga nakon što su objavljene njezine gole fotografije. Sporne fotografije su se pojavile u medijima tijekom Trumpove predsjedničke kampanje, a riječ je o naslovnici s Melanijom iz vremena dok se ona bavila manekenstvom.

Trumpovi odvjetnici pokušali su bezuspješno zaustaviti objavu knjige koja sadrži bombastične informacije o njegovu mandatu i u kojoj se tvrdi da je Trump bio nepripremljen za predsjednika, da se ponaša poput djeteta i misli da se 'sve mora vrtjeti oko njega'.

Wolff  tvrdi kako je prva dama nakon suprugove pobjede plakala, ali ne od sreće. 

- Melania ne samo da je podržala želju svog supruga da uđe u predsjedničku utrku nego ga je potaknula na to. Bila je sigurna da će pobijediti i bila je sretna kad je pobijedio - rekla je Stephanie Grisham, Melanijina glasnogovornica.

Autor knjige optužio je Trumpa i kako se danima nije viđao sa svojom suprugom, te kako spavaju u odvojenim sobama. 

- Često nije znala gdje je on, nije se ni trudila znati. Njezin muž selio se po stanovima kao po sobama - tvrdi Wolff. 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • OS98netko 07.01.2018.

    Eto sad znas

  • Kriticar87 07.01.2018.

    A vi "babe,, imate zeludac... Jedete svoje posteljice spavate s trumpovima. Fujjjjj.

  • darko122 07.01.2018.

    Još ne mogu shvatiti tko su ti koji legalno izabranog Predsjednika USA omalovažavaju, blate, a najmanje razumijem zašto to rade. No sječam se vremena kada su Putina isto tako pljuvali i ponižavali, a on je od ruske sirotinje napravio svjetskog gazdu. Tko su ti kojima odgovara nered, kaos bezvlašće, ima li netko ideju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare