To je to što me zanima!

Kroz užitak igranja legendarni Walt Disney poučava mališane

Zabavne enciklopedije su napravljene u duhu koji je taj genij zacrtao prije gotovo 100 godina. Edukativne su i zabavne, a odgovaraju na brojna dječja pitanja...
Vidi originalni članak

Pionir i inovator u svijetu animacije bio je svjestan koliko je znanje VAŽNO u životu. 

Walt Disney kao dječak je pohađao tečajeve crtanja i redovito posjećivao školsku knjižnicu, u kojoj je posuđivao knjige iz kojih je poslije crpio inspiraciju za svoje kratkometražne i dugometražne crtiće (“Snjeguljica i sedam patuljaka”). Koristeći se iskustvima basne, bajke, karikature, američke nijeme komedije i glazbenih filmova, Disney je napravio maštovita i duhovita djela. 

Kao što je vidljivo u njegovim brojnim radovima, jako mu je bilo bitno da kroz užitak igre pouči mališane. “Moj svijet”, nova kolekcija Disneyevih enciklopedija, izrađena je u duhu koji je taj velikan davno zacrtao. Enciklopedije su edukativne i zabavne, a odgovorit će na brojna pitanja te djeci omogućiti da saznaju mnogo toga o životinjama, biljkama, ljudskome tijelu, svemiru, prirodnim čudima i svemu što nas okružuje. 

Slikovnice se do 2. svibnja mogu kupiti na svim kioscima, u poštanskim uredima i na mondo.hr. Prvu u seriji, “Životinje sjevera”, možete nabaviti po promotivnoj cijeni za 14,90 kuna, a ostale se prodaju za 29,90 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Hrast Kitnjak 23.02.2014.

    Pokojni brko je bio mason 33 stupnja, dakle tko razumije shvatiće,.... guglajte za malo više informacija što to zaista gledaju vaša djeca?????? - najviše o tome potražite na yubitou - evo atrese http://youtu.be/vhmFkUOnhOc "The Perverted Disney Empire (Illuminati Exposed)"

  • denis-zg 23.02.2014.

    Njegove crtiće nikad nečemo zaboraviti :-))

  • kung fu panda 22.02.2014.

    obožavam Diznijeve crtiće

Komentiraj...
Vidi sve komentare