To je to što me zanima!

Kruška postao djed: 'Rodio se unuk Luka, svi smo presretni'

Jedva smo dočekali da netko nastavi obiteljsku lozu prezimena Krušlin, koje je ionako jako rijetko u Hrvatskoj, rekao je glazbenik koji se neizmjerno veseli novoj prinovi
Vidi originalni članak

Glazbenik Željko Krušlin Kruška (62) postao je djed. Kako nam je pjevač i službeno potvrdio, njegov sin, košarkaški reprezentativac Filip Krušlin (29) dobio je sina.

- Da, istina je. Postao sam djed malenom unuku Luki. U našoj obitelji vlada neizmjerna sreća, dugo smo svi strepili oko porođaja i bili smo stalno sa snahom u kontaktu - rekao nam je sretnim glasom legendarni Kruška. 

S obzirom na to da zbog prirode njegovog posla, Filip stalno mora putovati i rijetko je kod kuće, ostatak obitelj bio je neprestano uz njegovu Ivu

- Termin je bio 26. siječnja, tako da smo stalno bili uz nju i pomagali joj, jednako kao i druga strana njezine obitelji. Što da vam još kažem, presretni smo svi, jedva smo dočekali da netko nastavi obiteljsku lozu prezimena Krušlin, koje je ionako jako rijetko u Hrvatskoj - dodao je glazbenik koji se neizmjerno veseli novoj prinovi. 

Kruška je u braku s novinarkom Ivanom Radaljac Krušlin s kojom ima kćer Editu (18), a sina Filipa dobio je u prijašnjem braku. 

VIDI OVO! Ovo je frizura koja će Vas natjerati da se ošišate, a jedan je od najvećih trendova 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bubamara2103 29.01.2019.

    A unuke koje mu je rodila vanbračna kći Ivana ne spominje...

  • 29.01.2019.

    S ponosom slavim svoju obiteljsku lozu hrvatskog prezimena Papak,nas ima u obitelji 8 osmero,6 sinova i žena ija

  • 29.01.2019.

    Nikad mi nisu bili jasni ovakvi koji za vlastitu djecu ne mare previse ili uopce..niti su marili kada su trebali...ali onda za unucad skidaju zvijezde s neba. Meni je sve to neiskreno i s nekom racunicom ili mozda pranje savjesti/pokusaj popravka nepopravljivoga-barem u njihovim ocima. Sve u svemu-ne svidja mi se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare