To je to što me zanima!

'Kruži' video: Marija Šerifović u štiklama i s dužom kosom

Marija je u svom dokumentarcu 'Ispovijest' iz 2013. otvoreno progovorila o porocima, odrastanju s problematičnim ocem koji je zlostavljao nju i majku, odnosu s kolegama...
Vidi originalni članak

Ovih dana internetom 'kruži' snimka srpske pjevačice Marije Šerifović (33) stara desetak godina koja je mnoge iznenadila zbog drugačijeg izgleda glazbenice. Pobjednica Eurosonga 2007. s pjesmom 'Molitva' u javnosti je poznata po kratkoj kosi i ležernoj odjeći, a nedavno je pokazala i zavidnu kolekciju cipela u kojoj se nisu našle niti jedne štikle. 

Marija na staroj snimci pjeva pjesmu 'My all' glazbenice Mariah Carey, a ima dužu kosu, košulju, odijelo i štikle. Nastup je to na televiziji Pink, koji je izazvao brojne reakcije njezinih fanova. Mnogi su komentirali kako se uopće ne sjećaju tog imidža pjevačice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

NE SRAME SE MANA Neki svoje loše fotke brišu, a neki im se smiju skupa s nama

Osim po pobjedi na Eurosongu, Šerifović je poznata i po dokumentarcu 'Ispovijest' iz 2013. u kojem je prvi put javno priznala da je homoseksualne orijentacije.

OCJENE IZ SUSJEDSTVA Marija Šerifović o glasovanju: 'E moja Srbijo, sram vas bilo...'

Marija je, između ostalog, otvoreno progovorila o svom poroku alkoholu i kocki, odrastanju s problematičnim ocem koji je zlostavljao nju i majku Vericu, odnosu s kolegama i mnogim drugim detaljima iz privatnog života. 

- Moj otac je zapravo bio kockar. Mama i on su nekoliko puta prekidali, a nanio joj je previše zla. Nije imao granice u alkoholiziranju, a kada je moja majka bila u devetom mjesecu trudnoće, ostavio ju je i otišao s drugom ženom - ispričala je Šerifović prije pet godina. 

Mnogi će pamtiti i prošlogodišnju Marijinu podršku Jacquesu Houdeku (37) kada je na Eurosongu pjevao 'My friend', a od Srba dobio samo pet bodova.

POTRESNA ISPOVIJEST Majka Marije Šerifović: 'Zbog kćeri sam trpjela zlostavljanje'

 - Srbijo sram vas bilo! Sram Vas bilo - napisala je tada pjevačica na društvenoj mreži te tako podržala svog prijatelja Jacquesa.

VIDI OVO: Na internetu osvanule Beyoncine gole fotke!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • covjek_lutalica 12.06.2018.

    Ona je meni postala kraljica kad je rekla da je njoj i njezinoj mami najbolja pjesma moj lipi anđele od olivera..

  • 12.06.2018.

    Marija super cura,ne moraju sve imati duge kose i silikone,zivi svoj zivot .....dobra osoba

  • alija98 12.06.2018.

    Ja mislio da je musko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare