To je to što me zanima!

Krvavi teatar: Redatelj Frljić publiku je stavio na giljotinu

Tijekom predstave Olivera Frljića gradonačelnik Dubrovnika i ministrica kulture nisu se mogli pomaknuti. Frljić je goste “prisilio” na gledanje predstave 'Dantonova smrt'
Vidi originalni članak

Na premijeri “Dantonove smrti” Olivera Frljića (36) na Dubrovačkim ljetnim igrama gledatelji su sjedili zarobljeni debelom daskom koja im je odvajala glave od tijela, baš kao na giljotini.

- Ljudi koji su imali napadaje panike izašli su na početku, a oni koji su ostali izdržali su do kraja. Bili smo spremni prekinuti predstavu u slučaju problema, ali nije ih bilo - rekao je Frljić. Predstavu o giljotiniranom francuskom revolucionaru Georgesu Dantonu, kroz koju kontroverzni redatelj provlači i aktualna pitanja, gledali su ministrica kulture Andrea Zlatar Violić, gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić i Frljićeva cura Daniela Trbović. Nisu se mogli pomaknuti 75 minuta.
 - Psihički sam se pripremila na ‘giljotinu’, ali počela me smetati dlaka na nosu čim sam sjela. Zamolila sam dečka koji mi je stavio dasku da me počeše. On je to, nasreću, napravio - kaže Daniela.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Giovanna12 22.08.2012.

    Pogledala sam predstavu za koju mogu reći da je sasvim drugačija od svih dosad odgledanih. Pomalo su mi smiješni vaši komentari pogotovo s obzirom na činjenicu da niste bili sudionici predstave. Pojedinci koji komentiraju ne znaju čak ni da se piše preDstava a ne prestava...Ljudi, smirite strasti i pogledajte pokoju predstavu rije nesuvislog i neutemeljenog komentiranja. Lijep pozdrav!

  • asicpasic 22.08.2012.

    nije ni Danijeli lako sigurno joj u krevetu stavlja kugle i lnce na nozice

  • vrsni_astrolog 21.08.2012.

    gluplji su gledatelji od njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare