To je to što me zanima!

Krvoproliće u filmu 'Šuma summarum' mnoge će šokirati

Na premijeri ‘Šume summarum’ pokvario se projektor pa se prije kraja platno zacrnjelo. Projekcija je poslije deset minuta nastavljena.
Vidi originalni članak

Film će mnoge šokirati, ali želio sam zabaviti ljude i potaknuti ih da se zamisle. Odnosi u tvrtkama, a posebno u marketinškim agencijama, nisu daleko od ovih u filmu, kaže scenarist i redatelj 'Šume summarum' Ivan Goran Vitez.

Premijera možda najkrvavijeg hrvatskog filma, priče o 'team buildingu' marketinških stručnjaka od kojih većina ne preživi, privukla je rekordan broj glumaca. Tarik Filipović poveo je u kino suprugu Lejlu.

- Nisam mislila da bi mi se ovakav film mogao svidjeti, ali odličan je - rekla je bivša Miss Hrvatske.

Film u kojem glume Vili Matula, Hana Hegedušić, Nina Violić, Goran Navojec Dražen Kühn i Nataša Dangubić, koja je blistala u ultrakratkoj minici, prikazivao se u dvije dvorane, a u jednoj se nekoliko minuta prije kraja platno zacrnjelo. Iako su neki zaključili da ih s obzirom na osebujnost filma ne bi začudio tako iznenadan kraj, projekcija je poslije deset minuta nastavljena.

Lucija iz 'Bitangi' može biti i vamp...

Nataša Dangubić družila se s Bojanom Navojcem, Nina Violić bila je u haljini sličnoj vjenčanici, a Nataša Janjić je pokazala noge.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare