To je to što me zanima!

'Kućanice' lude za Hrvatskom, hvale je i u turskim serijama...

Spominjanje hrvatske obale u kriminalističkoj seriji 'Zaboravljeni slučaj' oduševilo je našeg ministra turizma. Longoria iz 'Kućanica' kod nas je slavila godišnjicu braka
Vidi originalni članak

Ne mogu vjerovati da si sad obična kućanica iz pregrađa. Na fakultetu si bila pustolovka. S ruksakom na leđima proputovala si Hrvatsku i penjala se na pozornicu na koncertu Brucea Springsteena, rekla je Renee Perry (Vanessa Williams) staroj prijateljici Lynette Scavo (Felicity Huffman) u prvoj epizodi sedme sezone serije 'Kućanice'. Isječak iz serije na YouTubeu pogledalo je više od 37.000 ljudi. Producent Marc Cherry sedmu sezonu počeo je snimati u lipnju, a samo mjesec dana poslije Eva Longoria i košarkaš Tony Parker na Jadranu su slavili treću godišnjicu braka. Glumica je u showu Ellen DeGeneres hvalila Hrvatsku.

- Zemlja je savršena. Ima bogatu povijest i odličnu hranu - izjavila je Eva.

Njezinu kolegicu Teri Hatcher majka Esther željela je spojiti s turističkim vodičem Lukom Vidakom, kojega je upoznala u Dubrovniku.

- Tamo sam pronašla savršenog zeta - rekla je Esther.

Ljepote Hrvatske reklamirali su i u turskim serijama '1001 noć' i 'Ezel', a spominjanje hrvatske obale u kriminalističkoj seriji 'Zaboravljeni slučaj' oduševilo je i ministra turizma Damira Bajsa. U holivudskom hitu 'A-Team' Liam Neeson upitao je Bradleya Coopera gdje mu je djevojka iz Hrvatske.

Najgledanija serija u SAD-u

'Kućanice' gleda 120 milijuna ljudi diljem svijeta. Prva sezona serije osvojila je čak šest nagrada Emmy i dvije nagrade Golden Glob.  

U 'Zaboravljenom slučaju' hvale Jadran

Jeremy Ratchford, koji glumi inspektora Nicka, kolegi kaže kako je Hrvatska sigurna zemlja s najljepšim plažama. Epizodu su snimili 2006. godine.

Turski 'Ezel' snimali su i u Dubrovniku

Za scenu smaknuća žene i muškarca producenti turske kriminalističke serije 'Ezel' odabrali su Dubrovnik. Prikazat će se u 40. epizodi na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • VinkaKnezovic 03.01.2011.

    cak i u tracericama(''gossip girl'') se također spominje hrvatska....

  • Tomica_HR 03.01.2011.

    Zaboravili su spomenuti da se u seriji "Teorija Velikog Praska" također spominje Hrvatska.

  • sahara 03.01.2011.

    ovo mi je fora(s ruksakom na lećima proputovala hrvatsku!)bome se naputovala! pa što da nas pominju,ka da mi njih ne pominjemo i više nego što treba,a da ne govorim koliko se samo nepotrebno sa svima uspoređujemo.Ipak sam mišljenja da smo malicu ispred i amera i turaka u mnogim stvarima. a svatko ima svojih nesavršenosti pa tako i mi.Ljudi,trebamo malo i hvalit ono što imamo.pustimo političare neće ni oni vječno harati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare