To je to što me zanima!

Kućno izdanje princa Harryja: Raščupan i u otkopčanoj majici

Harryjev poziv s udrugom 'Well Child' i roditeljima djece s poteškoćama u razvoju trajao je trideset minuta, a svi su bili iznenađeni njegovim opuštenim izdanjem pred kamerom...
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Meghan i Harry dobit će šest milijuna kuna za prvi intervju

Princ Harry (35) javio se videopozivom dobrotvornoj udruzi 'Well Child' i medicinskoj sestri Rachel Gregory te je razgovarao s roditeljima djece s poteškoćama u razvoju, koja su posebno ugrožena u ovoj pandemiji. 'Procurila' je fotografija poziva, a ono što je iznenadilo sve je princ koji je pred kameru došao u opuštenom kućnom izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kosa mu je bila raščupana, majica otkopčana, a pokazao je i dio svog doma u Los Angelesu, gdje živi s Meghan Markle (38) i sinom Archiejem

Harryjev videopoziv trajao je trideset minuta. Osim s članovima udruge i roditeljima, Harry je želio razgovarati i s djecom kojoj je potrebna pomoć. 

- Imam toliko poštovanja prema vama. Teško je svima, posebice vama. Znam da udruga čini sve kako bi vas zaštitila. Nadam se da ćemo ovim videom pokazati svima da ste ranjiva skupina i da udruga 'Well Child' treba više pomoći - rekao im je Harry.

Udrugu 'Well Child' Harry podražava već godinama te, iako nisu više u službi kraljevske obitelji, Meghan i Harry i dalje se bave humanitarnim radovima u nekoliko udruga Velike Britanije.

- Princ Harry nas je uvijek podržavao i razumije izazove kroz koje prolaze obitelji s djecom s poteškoćama u razvoju - rekla je direktorica udruge Colin Dyer. Harry je u udruzi od 2007. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 18.04.2020.

    Prljavi Harry🙂

  • Danijel-a.ha 17.04.2020.

    Spasio se covjek 😁

  • 16.04.2020.

    hahahahahah bude on jos konobar a ona njegova plesacica nema vise love bez rada paraziti kao i ovi nasi uhjebi

Komentiraj...
Vidi sve komentare