To je to što me zanima!

Kuharici po struci najlošije ocjene: 'Izmišljala je recepte'

Marija nije ispunila moja očekivanja, možda se zeznula s tim eksperimentiranjem, rekla je Dubravka. Za desert je bila torta, što se svidjelo većini, ali im je bila previše zasitna
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer ekipa 'Večere za 5 na selu' okupila se u Samoboru kod simpatične Marije Noršić, inače kuharice po struci pa su gosti bili nešto stroži u ocjenjivanju i komentarima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mlada i vesela Marija Noršić dočekala je nasmijano svoje goste koji su cijeli dan razmišljali o tome što će im ponuditi ova profesionalna kuharica. Iako su svi pohvalili aperitiv, komentari o jelu su krenuli čim su se smjestili za stol. 

Domaćica Marija ponudila je toplo-hladnu salatu s tjesteninom i piletinom koju je radila po prvi put pa je kroz razgovor spomenula da je to njezin eksperiment. 

- Ako ona misli da je izmislila recept, u redu. Ja nisam preveliki fan toga, ali bilo je dobro - komentirala je Dubravka njezino predjelo koje nije bilo po volji ni Mariji B. dok su Marko i Vanja bili dosta zadovoljni: 

- Jednostavno, ukusno i osvježavajuće!

Za glavno jelo Marija im je pripremila svinjski lungić s kulenom i sirom te pečeni krumpir, što se opet najviše svidjelo Vanji: 'Glavno jelo mi je bilo mrak, meso je bilo jako fino.'

'Marija nije ispunila moja očekivanja, možda se zeznula s tim eksperimentiranjem', kazala je Dubravka na dosadašnje sljedove, a onda je stigao desert – torta od naranče i čokolade.

'Okus torte mi je bio fini, ali bila mi je malo zasitna', kazala je Marija B. nakon čega su uslijedili pokloni, a onda i neobično te vrlo originalno iznenađenje - Princ Fašnik!

VEČERA ZA 5 NA SELU Dobio 38 bodova, ali pobijediti neće: 'Sve je napravio savršeno'

Ekipa se za kraj dobro nasmijala uz njegove šale, a onda je došao red na ozbiljne komentare i ocjene. Vanja je Mariji dala desetku, jer joj je hrana bila ukusna, a atmosfera - super. Marko joj je dao ocjenu 9 jer muje nedostajala salata u glavnom jelu, baš kao i Dubravka, dok ju je Marija B. ocijenila najnižom ocjenom dosad u ovom tjednu - osmicom.

- Nedostajala mi je salata i krumpir nije bio začinjen - rekla je kratko pa je tako Marija N. osvojila ukupno 36 bodova, što nije dovoljno za pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sofisofi 23.04.2021.

    Kako je to neugodno kada "mladi " ponavljaju da je Dubravka "stara" ili "starija". Oni nikad nece biti .

  • teta Lily 23.04.2021.

    dugo u ovakvim emisijama nisam vidjela bolju ekipu, ljudi ne gledaju stolnjake,frizuru domaćice niti boju zavjesa već zaista ocjenjuju hranu koja izgleda jako primamljivo do sad.Najdraža mi je Vanja-jedna izuzetno kulturna, draga i topla osoba

  • JozoUpaliSvijetlo 23.04.2021.

    Mala je realno za drugo mozda prvo mjesto ovaj tjedan.A one dvije plavuše sa svojim spackalicama neka voze.Iznenadilo me koliko dobro sa 21 godinom je skuhala veceru.Samo me zanima sta ce to tako dobro biti kod one pametne si Dubravke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare