Show

Komentari 17

Kuharici po struci najlošije ocjene: 'Izmišljala je recepte'

Kuharici po struci najlošije ocjene: 'Izmišljala je recepte'

Marija nije ispunila moja očekivanja, možda se zeznula s tim eksperimentiranjem, rekla je Dubravka. Za desert je bila torta, što se svidjelo većini, ali im je bila previše zasitna

U četvrtak navečer ekipa 'Večere za 5 na selu' okupila se u Samoboru kod simpatične Marije Noršić, inače kuharice po struci pa su gosti bili nešto stroži u ocjenjivanju i komentarima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Mlada i vesela Marija Noršić dočekala je nasmijano svoje goste koji su cijeli dan razmišljali o tome što će im ponuditi ova profesionalna kuharica. Iako su svi pohvalili aperitiv, komentari o jelu su krenuli čim su se smjestili za stol. 

Domaćica Marija ponudila je toplo-hladnu salatu s tjesteninom i piletinom koju je radila po prvi put pa je kroz razgovor spomenula da je to njezin eksperiment. 

- Ako ona misli da je izmislila recept, u redu. Ja nisam preveliki fan toga, ali bilo je dobro - komentirala je Dubravka njezino predjelo koje nije bilo po volji ni Mariji B. dok su Marko i Vanja bili dosta zadovoljni: 

- Jednostavno, ukusno i osvježavajuće!

Za glavno jelo Marija im je pripremila svinjski lungić s kulenom i sirom te pečeni krumpir, što se opet najviše svidjelo Vanji: 'Glavno jelo mi je bilo mrak, meso je bilo jako fino.'

'Marija nije ispunila moja očekivanja, možda se zeznula s tim eksperimentiranjem', kazala je Dubravka na dosadašnje sljedove, a onda je stigao desert – torta od naranče i čokolade.

'Okus torte mi je bio fini, ali bila mi je malo zasitna', kazala je Marija B. nakon čega su uslijedili pokloni, a onda i neobično te vrlo originalno iznenađenje - Princ Fašnik!

Ekipa se za kraj dobro nasmijala uz njegove šale, a onda je došao red na ozbiljne komentare i ocjene. Vanja je Mariji dala desetku, jer joj je hrana bila ukusna, a atmosfera - super. Marko joj je dao ocjenu 9 jer muje nedostajala salata u glavnom jelu, baš kao i Dubravka, dok ju je Marija B. ocijenila najnižom ocjenom dosad u ovom tjednu - osmicom.

- Nedostajala mi je salata i krumpir nije bio začinjen - rekla je kratko pa je tako Marija N. osvojila ukupno 36 bodova, što nije dovoljno za pobjedu.

Najčitaniji članci