To je to što me zanima!

'Kuharicu sam počela pisati za svoje kćeri, da ostanu recepti'

Nisu to recepti u kojima ćete provesti tri sata za štednjakom nego su prilagođeni brzom tempu u kojem danas živimo, objašnjava Suzy Josipović Redžepagić
Vidi originalni članak

Nakon uspješne prve kuharice “Mama zna”, Suzy Josipović Redžepagić izabrala je svojih 50 omiljenih slanih jela i sažela ih u kuharicu koju možete nabaviti na kioscima za samo 29,90 kuna.

- Bilo je teško izdvojiti samo 50 recepata, no izabrala sam one koje moji ukućani najviše vole i ono što najčešće kuham, od pašticade do variva - rekla nam je Suzy, koja se nakon napornog radnog dana najradije opusti kuhajući.

- Nisu to recepti u kojima ćete provesti tri sata za štednjakom nego su prilagođeni brzom tempu u kojem danas živimo - objašnjava osnivačica zagrebačkog Fashion Weeka. Kuharicu je počela pisati zbog svoje tri kćeri.

- Dok sam bila mlada, stalno sam zvala mamu i pitala je za savjete jer je sjajno kuhala. Željela sam da ti fantastični recepti ostanu mojim kćerima Sari, Tari i Hani. Tako je pala ideja za kuharicu. Danas sam sretna jer eto sve već kuhaju, pa i 13-godišnja Tara - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 02.12.2013.

    Sve spisateljica do spisateljice! Živjelo hrvatsko izdavaštvo, tko ima novaca izda knjigu o bilo čemu i još onda na njoj zaradi----

  • mama201 01.12.2013.

    Kako mi ides na živce stara!!

  • mila 19 01.12.2013.

    ova je nosi sa sobon u borši an modne revije..svugdi je slikaje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare