To je to što me zanima!

Kultur Shock imate prilike čuti 3. prosinca u Stereo Garaži!

Bosanci, Bugari, Amerikanci – to je postava Kultur Shocka. Ovaj bend sa sjedištem u Seattleu spaja nespojivo – punk i metal sa prizvucima Balkana
Vidi originalni članak

Kultur Shock svoj jedini koncert u Hrvatskoj na jesenskoj turneji 2013. ima u utorak 03.12. i to upravo u Stereo Garaži ! Krenut će u Francuskoj, a završiti u Bukureštu u samo petnaest dana, doista ekstremno. Rijeka je negdje na pola puta.

Bosanci, Bugari, Amerikanci – to je postava Kultur Shocka. Ovaj bend sa sjedištem u Seattleu spaja nespojivo – punk i metal sa prizvucima Balkana. Zbog toga su često uspoređivani sa Gogol Bordellom, ali i sa System of a Down. Već petnaest godina haraju scenom, i svojim živim nastupima na sva tri kontinenta zaslužili su poštovanje kako fanova, tako i kritike. Kroz godine su razvili svoj osebujan, individualni stil, koji se ipak ne može svrstati u ladicu nekog žanra. Album “Tales of Grandpa Guru, Vol.1” iz srpnja 2012. godine slovi za jedno od najboljih djela koje su ikad stvorili. Na koncertima će svirati pjesme s tog albuma, ali i svoje stare uspješnice. 

U Rijeci ih gledamo četvrti puta, a sigurni smo da će razvaliti, pomesti i rasturiti kao što su napravili i svaki put prije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare