To je to što me zanima!

Kum Michaelove djece: Ja sam otac Paris Jackson...

Lester će navodno zatražiti testiranje očinstva da bi dokazao da je Paris Jackson njegova. Kaže da ga je Michael zamolio da mu donira spermu
Vidi originalni članak

Dugogodišnji pjevačev prijatelj i kum njegove djece nedavno je britanskim medijima odlučio ispričati tajne o kralju popa.
- Predugo je to bila tajna. Michael me 1996. godine zamolio da mu doniram spremu i ja sam to učinio. Bio je poklon, nešto što mi je bilo čast napraviti. Očajnički je želio djecu - otkrio je Mark Lester (51) i dodao kako sad izlazi s istinom jer se boji da će izgubiti kontakt s Paris (11), Princeom (12) i Blankettom (7) budući da je skrbnička prava nad njima dobila baka Katherine.
- Ja sam kum njegovoj djeci, a on je bio kum mojoj. Naše obitelji bile su bliske, a sada mi nitko ne odgovara na pozive. To nije ono što je Michael želio - izjavio je Lester koji ima četvero djece, a kći Harriet (15) vrlo je slična Paris Jackson. Mark će navodno zatražiti testiranje očinstva kako bi dokazao svoje tvrdnje. Odvjetnik Katherine Jackson odbacio je ove navode riječima kako nemaju nikakvu pravnu valjanost i temelje.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • trešnja 10.08.2009.

    Ovo je primjer kako zbog novca više nitko niskim nije iskren,ovog čovjeka nitko nije volio i svi su ga iskorištavali do smrti...osim one dječice s kojima se je poistovjetio.

  • opera 09.08.2009.

    a bome nije ni michaelova! dajte ljudi,pa on je crnac!!! kolike su šanse da su svo troje djece potpuno bijeli i plave tj smeđe kose? morali bi imat bar nesto njegovo,bar jedan od njih!!

  • opera 09.08.2009.

    i ptice na grani znaju da on nije otac te djece. svaka mu cast brinuo se za njih ka da su njegova,skidam mu kapu! samo zasto je toliko mrzio svoju boju koze,kad je ni na djecu nije htio prinit?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare