To je to što me zanima!

Kuma Snježane Mehun, Antea Kodžoman, održala zdravicu: 'Em je zgodna, em pametna...'

Premda je tvrdila da se nije pripremila, Antea je govorom ipak je uspjela razgaliti buduću mladenku i okupljene prijatelje, rekavši kako su Snježana i Franz stvoreni jedno za drugo
Vidi originalni članak

'Bridezilli' Snježane Mehun (50) ne nazire se kraj.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Snježanino društvo okupilo se na večeri u jednom ekskluzivnom hvarskom restoranu na kojoj je buduća kuma Antea Kodžoman (39) održala zdravicu. 

- Od prvog trenutka vidjeli smo da je to dvoje ljudi stvoreno jedno za drugo - rekla je Antea, dodavši kako ljubavna priča Franza Schillingera i Snježane nije mogla završiti drugačije, nego vjenčanjem. 

'BRIDEZILLA' Snježana Mehun organizirala je djevojačku zabavu na jahti: 'Za moje djevojke samo najbolje!'

- Ono kada kuma iznenadi sve sa divnim govorom i još kaže 'nisam se pripremila', eto kakvu ja kumu imam, 'em zgodna, 'em pametna - napisala je Snježana uz video koji je u samo osam sati skupio više od 4 tisuće lajkova. 

Podsjetimo, Antea i Snježana druže se više od 20 godina. A počelo je gotovo filmski. Naime, 1999. godine Mehun je Anteu zaustavila na ulici i rekla joj kako bi se trebala prijaviti na izbor za 'Kraljicu Hrvatske', na kojemu je i pobijedila. Priča o kumstvu seže u još u eru prije Franza.

- To nam je bio dogovor u nekoj šali još puno prije pojave njene druge polovice - objasnila je Kodžoman svojedobno. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ninuska22 11.08.2021.

    nece se ona ili slicne udat za vodoinstalatera i zivjet skromnije nego sto jesu... ona bira sebi one malo dubljeg džepa koji mogu sva njezina silna sra**a isfinancirati... pljuc

  • beli1977 11.08.2021.

    Snježana Mehun je uvijek bila i ostati ce ruzna ne mogu joj pomoci svi novci ovog svijeta kolko je ruzna miss gadosti!!!!!

  • lokal patriota 11.08.2021.

    em zgodna , em pametna?? O kome ova priča??? O torbici u prvom planu fotografije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare