Show

Komentari 32

Kuma Snježane Mehun, Antea Kodžoman, održala zdravicu: 'Em je zgodna, em pametna...'

Kuma Snježane Mehun, Antea Kodžoman, održala zdravicu:  'Em je zgodna, em pametna...'

Premda je tvrdila da se nije pripremila, Antea je govorom ipak je uspjela razgaliti buduću mladenku i okupljene prijatelje, rekavši kako su Snježana i Franz stvoreni jedno za drugo

'Bridezilli' Snježane Mehun (50) ne nazire se kraj.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naime, Snježanino društvo okupilo se na večeri u jednom ekskluzivnom hvarskom restoranu na kojoj je buduća kuma Antea Kodžoman (39) održala zdravicu. 

- Od prvog trenutka vidjeli smo da je to dvoje ljudi stvoreno jedno za drugo - rekla je Antea, dodavši kako ljubavna priča Franza Schillingera i Snježane nije mogla završiti drugačije, nego vjenčanjem. 

- Ono kada kuma iznenadi sve sa divnim govorom i još kaže 'nisam se pripremila', eto kakvu ja kumu imam, 'em zgodna, 'em pametna - napisala je Snježana uz video koji je u samo osam sati skupio više od 4 tisuće lajkova. 

Podsjetimo, Antea i Snježana druže se više od 20 godina. A počelo je gotovo filmski. Naime, 1999. godine Mehun je Anteu zaustavila na ulici i rekla joj kako bi se trebala prijaviti na izbor za 'Kraljicu Hrvatske', na kojemu je i pobijedila. Priča o kumstvu seže u još u eru prije Franza.

- To nam je bio dogovor u nekoj šali još puno prije pojave njene druge polovice - objasnila je Kodžoman svojedobno. 

 

 

Najčitaniji članci