To je to što me zanima!

Kupili vilu za 223 milijuna kuna jer jeftinije nije bilo?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Brad i Angelina navodno su gledali vilu koja košta samo 55 milijuna kuna, ali netko ih je pretekao u kupnji pa su morali izdvojiti četiri puta više novaca
Vidi originalni članak

Poznati je holivudski par nedavno bio u susjednoj Bosni i Hercegovini, a ovo će ljeto najvjerojatnije provesti opet u blizini Hrvatske. Brad Pitt (46) i Angelina Jolie (35)kupili su vilu u Italiji u brdima Valpolicella blizu Verone. Vrijednost nekretnine je 223 milijuna kuna. Prodavač nekretnina Alexander Proto koji im je prodao luksuznu vilu kaže da su tražili nešto ekskluzivno u što kraćem roku kako bi u Italiju došli na obiteljsko ljetovanje. Vila koju su kupili ima sedam kupaonica, 15 spavaćih soba, kinodvoranu, teretanu, dva bazena i ogromni jacuzzi. Obzirom da par odgaja čak šestero djece, razumljivo je da im za ljetovanje treba tako veliki prostor. Proto je dodao da su Brad i Angie prije nego su kupili vilu za 223 milijuna kuna, bili zainteresirani za manju, jeftiniju vilu vrijednu 55 milijuna kuna. Nisu je kupili jer ih je navodno netko u tome prestigao.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • predsjednik03 24.07.2010.

    who care? ja radim za 500eura mjesčno i meni je superiškaaaaa !!!!!!!! bar nemam vagon đece da vučem sa sobom \" imam svoj Puntić, stan 55m2, mladu pušaćicu, za jest i za pit ! i meni je gubaaaaaa !!!!!!!!!

  • gucica 24.07.2010.

    Ribić ja osobno mislim da je sretan život imati brdo novaca jer ako nemaš love za hranu i platiti račune nisi baš sretan ili ako nemaš love za ljekove isto nisi baš sretan! Danas sve ima svoju cijenu i ako imaš love problema je puuuno manje!

  • barezd 24.07.2010.

    E dok ste se vi premišljali ja sam vas preteka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare