To je to što me zanima!

Kurspahić: Sličim Anthonyju Kiedisu, radije bih Iggyju Popu

Glumcu ne laskaju usporedbe s Anthonyjem Kiedisom. Na dodjeli nagrada Teatar.hr zapjevao je gol do pasa i podsjetio na frontmena Red Hot Chili Peppersa
Vidi originalni članak

Na dodjeli nagrada Teatar.hr, koju je vodio, Miran Kurspahić (34) je zapjevao, i to gol do pasa. Glumac i redatelj mnoge je izgledom podsjetio na Anthonyja Kiedisa (51), frontmena Red Hot Chili Peppersa.

- Takvog me je majka rodila, takav ću i ostariti - kaže Kurspahić, kojemu bi mnogi pozavidjeli na definiranim trbušnim mišićima. 

Kurspahić se šali kako “pločice” održava redovitim čišćenjem i ribanjem, no priznaje da i redovito vježba u teretani te igra košarku. Usporedbe s Anthonyjem Kiedisom mu ne laskaju.

- Ma, nije mi on baš nešto posebno. Mislim da smo više sličili dok smo obojica imali brkove. Radije bih nalikovao na Iggyja Popa - kaže Kurspahić.

Na dodjeli nagrada Teatar.hr izveo je “Search and Destroy” Iggyja Popa i The Stoogesa, a fotografiju na kojoj pjeva gol do pasa stavio je na svoju stranicu na Facebooku kao profilnu. Kurspahić je poznat po provokacijama, a ističe se i osebujnim modnim izričajem.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • prvaruka 15.01.2014.

    ne znam strucno kako se to zove kad zelis biti u centru paznje uvijek i to radis na svakakve nacine, lik izgleda na onoj slici ko da su maskare.... ja cu su sutra u haljini i stiklama prosetat trgom i bit cu zvijezda na svim portalima..... yeahh

  • twinsi2 15.01.2014.

    Ahaaaa da ma dobro:)))

  • WOMANIZER 15.01.2014.

    po kakvim je on provokacijama poznat? O_o

Komentiraj...
Vidi sve komentare