To je to što me zanima!

Kvrgić se oporavlja u šetnji s unukom i priprema predstave

Bard našega glumišta otkazao je sve predstave u travnju. Prije nego ponovno s Lelom Margitić zaigra kultne 'Stilske vježbe', Kvrgić mora na još jednu kontrolu
Vidi originalni članak

Nakon što je zbog visokog tlaka Pero Kvrgić (88) bio hospitaliziran, glumac se sad dobro osjeća. Oporavlja se i lagano šeta zagrebačkom Trešnjevkom. Potvrdila je to njegova kći, glumica Ana Kvrgić (45).

- Tlak mu je normaliziran i tata je sad odlično. Nema novu terapiju, liječnici mu nisu promijenili lijekove, nego uzima one koje je pio i prije nego što je završio u bolnici - kaže Ana.

Bard našega glumišta otkazao je sve predstave u travnju. Prije nego ponovno s Lelom Margitić (74) zaigra kultne “Stilske vježbe”, Kvrgić mora u bolnicu na još jednu kontrolu. Predstavu igraju već 47 godina i ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdugovječnija predstava s istom glumačkom postavom. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 779danai4ure 20.04.2015.

    šjor pero legendo drž'se.nisam baš neki ljubitelj kazališta al slučajno sam bija pogledat njegovu predstavu i čovik je samo takvi,žalosno al u nas se cijeni nečiji rad i karijera tek kad nas napusti.majstor isto ka i njegova kolegica AnaKarić,koje nažalost više nema.

  • dežurni kritičar 20.04.2015.

    drži se, Pero

  • bubamara2103 20.04.2015.

    Neuništivi Kvrgić! Drago mi je, jedan fantastičan glumac skroman u svojoj veličini! Na najljepši način promovira Srbe u Hrvatskoj i gradi mostove među narodima umjesto da ih ruši. Od n jeg bi Pupovac trebao puno naučiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare