To je to što me zanima!

Kylie dijeli novac s potrebitima: Studentici donirala 1,3 mil. kn

Kylie je Ashley htjela iznenaditi te je osobno po nju otišla u hotel, našminkala je, odradila fotografiranje s njim te na kraju druženja njoj i njezinoj mami dala svakoj po više od 1,3 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Reality zvijezda i najmlađa milijarderka na svijetu Kylie Jenner (22) odlučila je podijeliti više od šest milijuna kuna ženama u potrebi. Tako je prva na redu bila njezina obožavateljica Ashley Almonte. Djevojka je nedavno odustala od fakulteta kako bi pomogla majci koja radi kao učiteljica u školi koja prima djecu beskućnika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kylie je Ashley htjela iznenaditi te je osobno po nju otišla u hotel, našminkala je, odradila fotografiranje s njim te na kraju druženja njoj i njezinoj mami dala svakoj po više od 1,3 milijuna kuna. Žene su plakale od radosti i nisu mogle vjerovati što ih je snašlo, a Kylie je obožavateljicu zamolila da s tim novcem pomogne majci i završi fakultet. 

- Ostala sam bez teksta nakon što sam čula tvoju priču i koliko voliš majku. I ja sam opsjednuta svojom majkom, učinila bih sve na svijetu za nju, a to mi se isto sviđa kod tebe - rekla je Kylie.

Inače, prema pisanju Forbesa, njezino bogatstvo procjenjuje se na gotovo milijardu američkih dolara, a New York Post proglasio ju je najutjecajnijom slavnom osobom u modnoj industriji. Kylie je karijeru započela kao model, a danas je uspješna poslovna žena.

 Kad joj je bilo samo 15 godina, surađivala je s robnom markom PacSun, sa sestrom Kendall (23) kreirala je odjeću 'Kendall & Kylie', a s nepunih 17 pokrenula je vlastit brend Kylie Lip Kits koji je kasnije preimenovan u Kylie Cosmetic. Već tada časopis Time stavio ju je na popis najutjecajnijih tinejdžera na svijetu navodeći njezin utjecaj na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • muskarac 14.09.2019.

    dobro maloj da se rijesi kredita, dobro i njoj da se rijesi poreza

  • 14.09.2019.

    dobro je sta pomaze onima kojima treba pomoć

  • ♡Apple♡Blossom♡ 14.09.2019.

    100 000$ = 650 000kn. Svakoj je dala toliko. A ne svakoj 1.3mil kuna. Aj ajde, neka i ta nekad nekome nesto pomogne, kad je vec bogatasica iz nepoznatog razloga 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare