To je to što me zanima!

Kylie i Drake novi slavni par? Uživali su skupa na rođendanu

Prije Travisa Scotta, Kylie je bila u vezi s još jednim reperom, Tygom (29), pa se čini da mlada bogatašica ima svoj tip frajera. Uspješni i bogati glazbenici prepuni dizajnerske odjeće i tetovaža mogu osvojiti Kylie
Vidi originalni članak

Najmlađa milijarderka na svijetu, Kylie Jenner (22), tek je prekinula s reperom Travisom Scottom (28), s kojim ima kćer Stormi (1). Dogovorili su kako će dijeliti skrbništvo te da svatko može krenuti svojim putem. Dogovor je postignut bez uplitanja odvjetnika i odlazaka na sud, a kako piše Mirror, Kylie je već bacila oko na Drakea (33). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na njegovoj proslavi rođendana Jenner je bila jedna od uzvanica, a Kylie i reper navodno su najviše vremena proveli zajedno. Gotovo da se nisu odvajali, a sestra Jenner provodila se u društvu Drakeovih prijatelja. 

PJEVAČICA NIJE ODUŠEVLJENA Drake želi istetovirati lik Celine Dion: 'Nemoj, zvat ću ti mamu'

- Uživali su oboje u tom društvu i odmah su kliknuli - rekao je izvor blizak paru za Us Weekly

Prije Scotta, Kylie je bila u vezi s još jednim reperom, Tygom (29), pa se čini da mlada bogatašica ima svoj tip frajera. Uspješni i jednako tako bogati reperi, prepuni dizajnerske odjeće i tetovaža mogu osvojiti Kylie, a vrijeme će pokazati je li Drake bio samo bezazlen flert ili nešto više. 

Kylie i Travis Scott bili su skupa više od dvije godine, a reper trenutačno živi u svojoj kući na Beverly Hillsu.

Rap Camp, prvi regionalni hip-hop talent show počinje u četvrtak 31.10. u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu! Nemoj propustiti ovaj spektakl i saznaj tko će osvojiti ugovor u vrijednosti 100.000 kuna!

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lolita 29 25.10.2019.

    Da nije plasticnih operacija ove ne bi bilo nigdje!! Bila ruzno pace, nestala na godinu dana i pojavila se kao labudica!!! Uzas.....

  • 25.10.2019.

    nece ni s njim dugo biti uvezi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare