To je to što me zanima!

Kylie je na udaru hejtera zbog viška kilograma: 'Ne stoji ti...'

Starleta rijetko kada ulazi u rasprave s hejterima pa je i ovaj put izignorirala negativne komentare. Trenutačno uživa na moru, a pratiteljima nije htjela otkriti točnu lokaciju
Vidi originalni članak

Mlada Kylie Jenner (23) ponovno se našla na udaru kritika. Godinama unazad brojni fanovi joj 'nabijaju na nos' estetske zahvate, a ovaj zamjerili su joj i višak kilograma.

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, Kylie je dobila brojne kritike, a većina se odnosila na 'nabacivanje' kilograma tijekom ljetnih praznika. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Starleta rijetko kada ulazi u rasprave s hejterima pa je i ovaj put izignorirala negativne komentare. Trenutačno uživa na moru, a pratiteljima nije htjela otkriti točnu lokaciju. 

- Bolje ti stoji kada imaš koji kilogram manje. Ne znam zašto cijelo vrijeme želi imati tijelo kao Kim kada joj ne stoji - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Jenner se u posljednje vrijeme sve češće nalazi na meti kritika. Pratitelji su je prvotno 'optužili' kako uređuje fotografije u Photoshopu, a potom se o njoj počelo pisati i pričati kada su je 'skinuli' s mjesta najmlađe milijarderke na svijetu. 

PONOVNO NA METI KRITIKA Kylie partijala s prijateljima pa je 'napali': 'Što je sa socijalnim distanciranjem? Nema razmaka'

Podsjetimo, nakon što je krivotvorila podatke o svom bogatstvu, Kylie je ostala bez titule najmlađe milijarderke na svijetu, prenosi Daily Mail

U najnovijem Forbesovom izvješću manekenka je optužena da je lagala o stečenom bogatstvu i krivotvorila porezne prijave kako bi poveća svoju neto vrijednost.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Kažemštamislim7 18.08.2020.

    Lažna guzica, sise, usta, nos, kosa..

  • 17.08.2020.

    kakve se to sad gaće furaju? tange s prijeda ? 🤔 Možda im je u genima imati veliku guzicu. Prvo se išla napumpavati, a bila je klinka; a sad kad počne dobivati kile na to i širiti se sama od sebe, bit će ogromna. Ona Kim ima guzicu ko trokrilni ormar i kratke debele noge.

  • franjoclio 17.08.2020.

    silikon je težak ::::))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare