To je to što me zanima!

Kylie Jenner: 'Izazvala' fanove jer je maloj kćerki probušila uši

Na slično nerazumijevanje dijela javnosti nedavno je naišla Khloe Kardashian (34) kada je fotografijom otkrila da je probušila uši svojoj dvomjesečnoj kćeri True Thompson
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme žene iz klana Kardashian-Jenner ne mogu objaviti fotografiju bez da se oko iste 'digne prašina'. Posljednja u nizu je Kylie Jenner (20) koja se suočila s osudama nakon što je objavila seriju fotografija petomjesečne kćeri Stormi Webster s probušenim ušima.

Kylie je na društvenoj mreži objavila video Stormi  koja leži na krevetu i igra se s njezinom kosom. Kćerine male naušnice gotovo su nevidljive sve dok se Kylie ne nagne. Fanovi su uspjeli uhvatiti još jedan pogled na bebine uši, kada je Kylie objavila fotografiju bebe kako spava na njezinim prsima.

'KRALJICA INSTAGRAMA' Naljutili je fanovi: Bijesna Kylie izbrisala sve bebine fotografije

Objave su izazvale pomiješane osjećaje pratitelja, a mnogi su mišljenje izrazili preko društvenih mreža. Dok su neki to smatrali neukusnim, drugi su branili Jenner tvrdeći da je to njezino pravo.

Sa sličnim se komentarima suočila njezina polusestra Khloe Kardashian (34), koja je također pokazala probušene uši kćeri.

- Jadna beba, ima probušene uši. Zašto itko buši uši tako malom djetetu? - bili su neki od komentara obožavatelja, dok su drugi bebu s naušnicom više-manje komentirali kao slatku.

SPOJILA NESPOJIVO Kylie Jenner izašla u tajicama i grudnjaku: 'Kao da ima pelene'

- O Bože, Stormi ima probušene uši, može li biti slađa? - oduševljeno je komentirala jedna od Kylienih obožavateljica.  

Dermatolog Joshua Zeichner poručio je da, ako se roditelji i odluče na takav potez, maloj djeci stavljaju samo zlatne i platinaste naušnice jer one rjeđe izazivaju infekcije i alergijske reakcije. 

IMAJU KLIMU Kylie je izgradila vilu svojim psima: 'Je li za iznajmljivanje?'

Na slično nerazumijevanje dijela javnosti nedavno je naišla Khloe Kardashian (34) kada je fotografijom otkrila da je probušila uši svojoj dvomjesečnoj kćeri True Thompson.

- Je li moguće da je Khloe bebi probušila uši? Što bi to trebalo značiti? Želi da nosi nakit i izgleda ljepše? Bebi to ne treba - komentirali su tada fanovi sestara Kardashian-Jenner.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • slavonka_s 14.07.2018.

    U čemu je problem. S nekoliko mjeseci ili s nekoliko godina. A svakako je ženska osoba ženstvenija s naušnicama.

  • 14.07.2018.

    sad je svi kritiziraju

  • 14.07.2018.

    Moja ima 14 g.. i nema probusene usi. Svi smo mi busili usi neko prije neko kasnije. Ako je djete manje , nezna i lakse je... a moja nece ni da cuje za busenje usiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare