To je to što me zanima!

Kylie Jenner razjarila mnoge: Fotkala se golišava u kolicima

Najmlađa Jennerice osvanula je na naslovnici časopisa Interview u PVC kostimu kako sjedi u invalidskim kolicima. Mnogi su zbog toga osudili časopis i fotografiju
Vidi originalni članak

Nisi glamurozna i kolica nisu rekvizit. Ovo je izrugivanje ljudima s invaliditetom, neki su od komentara koje je Kylie Jenner (18) dobila na društvenim mrežama.

Starleta je pozirala za američki magazin Interview u zlatnim invalidskim kolicima u PVC kostimu u kojem je izgledala poput domine. U intervjuu je rekla kako je editorijal metafora za ljude koje je osakatila slava.

Zvijezda američkog reality showa 'Kardashiani' naljutila je obožavatelje diljem svijeta. Zamjerili su joj što se poigrala njima i ismijala njihov hendikep. Kylie i fotograf Steven Klein nisu komentirali skandal, ali magazin Interview se odmah ispričao jer nisu htjeli nikoga uvrijediti.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ellizabet 03.12.2015.

    A jadna!

  • dailies 02.12.2015.

    bolesno!!!neki ljudi stvarno prelaze granice

  • Malishka 02.12.2015.

    Rugala se sova sjenici. Ona je napumpala usta, a tek joj je 18, cisto sumnjam da joj je to prva i posljednja korekcija. A svojoj mami bi se isto mogla narugati, mama je stanjila nos do ibera, ima nos ko jackson, a tu su i sestrice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare