To je to što me zanima!

Kylie snima novi album i već planira vjenčanje u Australiji

Pjevačica se s britanskim glumcem zaručila prošle godine u veljači. Vijest o svojim zarukama staromodno su objavili u britanskim dnevnim novinama
Vidi originalni članak

Ove godine želim se ozbiljno vratiti poslu, ali puno ću vremena posvetiti i obitelji, kaže australska pjevačica Kylie Minogue (48). Počela je snimati novi album, a ponovno će se vratiti dizajniranju seksi rublja.

- Želim ići na turneju u 2017. godini, nedostaje mi pozornica - kaže pjevačica, a počela je planirati i vjenčanje s Joshuom Sasseom (29). S britanskim glumcem zaručila se prošle godine u veljači. Vijest o svojim zarukama staromodno su objavili u britanskim dnevnim novinama.

- Vjenčanje će biti u mom rodnom Melbourneu, zato jedva čekam da Joshua i ja otputujemo u Australiju. Moramo početi s planiranjem - kaže pjevačica, koja je božićne blagdane provela s Joshuom i prijateljima u Engleskoj i Škotskoj.

Kylie se nikad nije udala, a ovo su joj druge zaruke. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Gutmann 03.01.2017.

    Sada dok čitam o Kylie koju jako volim sjetio sam se jedne druge malo poznate pjevačice sličnog glazbenog stila koja danas sa svojih 52 godine izgleda fenomenalo i nikada bolje, poput curice je a plesni su joj pokreti urnebesno simpatični, C.C. Catch: https://youtu.be/diqDlWhQZkg

  • montello 02.01.2017.

    odavno je nisam vidio živa je.))))

  • Mthesecond 02.01.2017.

    Baš se pitao što je s tom džepnom venerom :)) Lijepa Kylie...I drago mi je za čuti za udaje,da je naišao onaj pravi...48 godina ga čekala...Isplatilo se :)) Pet banki skoro,a ona ko curica,fenomenalno izgleda...Jedna za sve nas koji smo njeni fanovi :) https://www.youtube.com/watch?v=44-t2C8f7Ns Sretno Kylie..

Komentiraj...
Vidi sve komentare