To je to što me zanima!

Kylie: Zbog raka dojke, možda nikad neću imati svoju djecu

Pjevačica bi voljela postati majka, ali je veseli i to što vrijeme može provoditi s djecom svojih prijatelja i članova obitelji. Rak dojke dijagnosticiran joj je 2005.
Vidi originalni članak

Kylie Minogue (42) 2005. godine dijagnosticiran je rak dojke zbog čega je karijeru stavila sa strane i sve podredila borbi protiv te bolesti. Iako se potpuno oporavila, pjevačica je objasnila kako postoji mogućnost da nikad neće postati majka.

- U životu morate očekivati dobro i loše. Nakon svega što sam prošla, a pritom mislim na intenzivno liječenje kad je u pitanju rak dojke,  postoji mogućnost da nikad neću imati svoju djecu - rekla je pjevačica. 

Iako bi voljela postati majka,  veseli je to što provodi vrijeme s djecom svojih prijatelja i članova obitelji koji je okružuju. 

- Ta teška bolest naučila me mnogo toga o meni i životu - zaključila je Kylie.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • nećuništadaradim 01.02.2011.

    ADMINISTRATORRRRRRRRR napuši se kurca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eto toliko...da bar znam zašto mi je komentar izbrisan ;)

  • 01.02.2011.

    ovako.. neću se skrivat pod nickovima i slično...pratim ovo cijeli dan..ne vidim razlog redakcije zašto od plavuše mičete komentare..sloboda govora ako ste ikakav novinar,e onda znate što to znači..ako imate problema s nečijim komentarima to je vaš problem..nije bilo ni psovanja niti uvreda..žalite se kao novinari da niste zaštićeni, ovdje radite čistu diskrimnaciju..birate komentare koji vama pašu, štite neke osobe ovdje,koji vama idu uz g... draga novinarko,vjerovatno nemaš nimalo poštovanja prema svom poslu i sama imaš nekih problema i nedaš ljudima da se izjasne..jadno i bijedno ..kao cijelo novinarstvo u hrvatskoj, korumpirani ste svi..a žalite se stalno da vam nije dobro..kao javna osoba,reći ću vam samo jedno..bezobrazni ste!!! što se toga tiče...vidite tu stoji KOMENTIRAJ... ako je vrijeđanje na bilo kojoj osnovi shvaćam da se komentar makne..ako nije u čemu je problem? to što svatko od vas nema isto mišljenje,jednostavno nemate pravo brisati ga..poznam dosta novinara koji su napustili vašu redakciju baš radi takvih igrica koje igrate..izokrećete sve,radite ne znam za koga..uostalom da vam novine koštaju toliko koštaju,sve govori o kvaliteti vašeg novinarstva.. e sad možetre ovo izbrisat i onda je sve jasno..možete me tužit, al osnove nemate..u biti jedino što možete jest ako već dopustite kometiranje onda ga ostavite..hvala lijepo..a ova što si zdravlje ugrpzila radi ljepote i slave..samo ću jedno reć..ma tko je j...

  • nećuništadaradim 01.02.2011.

    i onda se vi novinari žalite da niste zaštićeni...da vas razbijaju i tuku, a ne date ljudima pravo mišljenja...ovo je za ADMINISTRATORA !

Komentiraj...
Vidi sve komentare