To je to što me zanima!

Kyrgios oduševljen Hrvatskom: Bilo je zakon, vidimo se uskoro

Australskog tenisača i njegovu djevojku oduševio je odmor u Hrvatskoj te su najavili povratak. Posjetili su Murter i Kornate, a obožavatelji su njihov odmor mogli pratiti na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj ljetuje i talentirani australski tenisač Nick Kyrgios (21) sa djevojkom Ajlom Tomljanović (23). Bivša hrvatska, a sada australska tenisačica odlučila mu je pokazati Murter i Kornate, a zajedničke trenutke svakodnevno su objavljivali na društvenim mrežama.

- Hrvatska je bila zakon. Vidimo se uskoro - zaključio je vidno oduševljeni Nick posljednjom fotografijom te najavio skori povratak.

Obožavatelji na Instagramu pratili su njihov korak te zajedno s njima uživali u ljepotama naše obale, a Kyrgiosa su već nazvali 'hrvatskim zetom'. Ajla je 2014. godine postala australska državljanka i počela je nastupati pod australskom zastavom. Par se zbližio prošle godine, a prvi put su viđeni zajedno na dodjeli nagrada Queensland Tennis Award.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • magija 1 12.07.2016.

    Živjet u hr kao običan građanin bez posla...ili s poslom bez plaće nije nimalo uzbudljivo ni predivno, a turisti se pljačkaju

  • It's kišing 12.07.2016.

    Zasto bi on bio hrvatski zet? Po kojim kriterijima

  • tekila 12.07.2016.

    nebitni

Komentiraj...
Vidi sve komentare