To je to što me zanima!

La Toya je opljačkala pokojnog brata nakon što se predozirao

Pjevačica je navodno upala 2009. na bratovo losanđelesko imanje sat vremena nakon što se predozirao anestetikom propofolom. La Toya tvrdi da su to sve laži
Vidi originalni članak

La Toya Jackson (56) ukrala je pokojnom bratu Michaelu Jacksonu nepoznatu količinu novca iz sefa. A njen tadašnji dečko “maznuo” je kombi s imanja, piše američki časopis Vanity Fair.

Pjevačica je navodno upala 2009. na bratovo losanđelesko imanje sat vremena nakon što se predozirao anestetikom propofolom. La Toya tvrdi da su to sve laži. Tužit će časopis.

Uoči prve godišnjice bratove smrti La Toya je izjavila kako je njezin brat ubijen jer je više vrijedio mrtav nego živ.

- Vjerujem da je Michael ubijen, osjećala sam to od trenutka njegove smrti. Ne mislim da je to učinio samo jedan čovjek već mislim da je to bila urota više ljudi. Okružio se lošim osobama. On je bio vrlo tiha, povučena osoba puna ljubavi i mnogi su to iskorištavali. Puno njih se borilo da budu u njegovoj blizini i mnogi od tih ljudi uopće nisu milslili na njegovu dobrobit. Michael je imao imovine u vrijednosti preko milijardu dolara i 'normalno' je da su se oko njega skljupljali pohlepnici - izjavila je jednom La Toya.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mare0612 08.03.2013.

    Pare pare sramota,izdala vlastitog brata u picku strininu di ide ovaj svijet

  • acidgoa 13.10.2012.

    sfalilo joj love za nove operacije........ majketi na kaj žena liči...... da ju vidim na cesti bi me herc stepo!

  • bingalica 13.10.2012.

    Rekla bih što mislim o tome, ali bih ispala rasist.

Komentiraj...
Vidi sve komentare