To je to što me zanima!

Lady GaGa i Bradley se cijelu noć nakon Oscara nisu odvajali

Stalno su se dodirivali i gledali. Cijelo to vrijeme Irina je sjedila iza njih i nije djelovala nimalo sretno. Lady GaGa je cijelo vrijeme bila uz Bradleyja, otkrio je izvor za britanske medije
Vidi originalni članak

Nakon što je glazbeni nastup Lady GaGe (32) i Bradleya Coopera (44) na 91. dodjeli Oscara u Los Angelesu postao hit na društvenim mrežama i razlog šuškanja da se između njih nešto događa, ponovno su se pojavile glasine da njihova 'kemija' na pozornici ipak nije bila samo gluma.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako ekskluzivno doznaje britanski Daily Mail, nakon što je njihova izvedba pjesme 'Shallow' zaintrigirala milijune gledatelja diljem svijeta, dodiri i pogledi između njih nisu prestali ni kada su se svjetla glavne pozornice ugasila.

Naime, pjevačica i glumac nastavili su se družiti i nakon svečane dodjele Oscara, a kako tvrde izvori, Cooper je više vremena provodio s Lady Gagom nego sa svojom djevojkom Irinom Shayk (33). 

Lady GaGa nedavno je raskinula zaruke s Christianom Carinom (50), a na crvenom tepihu pojavi se sama. Zbog svega toga, nije ni čudno što se počelo šuškati kako njezin odnos s Bradleyjem nije samo poslovan i i prijateljski već da među njima postoji nešto više, a isto je za britanske medije potvrdio i izvor blizak pjevačici i glumcu. 

NASTUP NA DODJELI OSCARA 'Skoro se poljubili': Lady GaGa i Bradley nisu skrivali emocije

- Na zabavu su najprije stigli Bradley, Irina i njegova majka, a Lady GaGa je s Oscarom došla tek nakon 22 sata pa odmah prišla Bradleyju. Stalno su se dodirivali i gledali - rekao je izvor i dodao da je glumac više pozornosti posvećivao pjevačici nego Irini s kojom je nedavno dobio i kćer. 

- Bili su zajedno sigurno najmanje dva sata. Cijelo to vrijeme Irina je sjedila točno iza njih i nije djelovala nimalo sretno. Lady GaGa je cijelo vrijeme bila uz Bradleyja, nije se micala od njega - dodao je izvor za britanske medije.

Pjevačica je prilikom preuzimanja Oscara za pjesmu iz filma 'Zvijezda je rođena' zahvalila svom kolegi Bradleyju i pritom se rasplakala. Nije skrivala emocije.

- Ne postoji nijedan drugi muškarac na svijetu s kojim bih radije otpjevala ovu pjesmu nego s tobom, hvala ti - rekla je GaGa u govoru.

Krajem siječnja, Cooper je čak bio i gost iznenađenja na GaGinom koncertu u Las Vegasu, a zajedničkom izvedbom pjesme 'Shallow' raspametili su obožavatelje koji nisu znali da će se glumac uopće pojaviti na pozornici. Baš kao i na Oscarima, GaGa i Bradley izgledali su vrlo prisno, po mišljenju mnogih, malo preprisno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na pozornici je bilo grljenja, gledanja pa i ljubljenja u obraz zbog čega nije trebalo dugo da gledatelji počnu šuškati o tome da između njih postoji iskra.

Pronađi nekoga tko te gleda kao što Cooper gleda GaGu - pisali su oduševljeni obožavatelji po društvenim mrežama i usput predložili da se pokrene peticija kako bi Bradley i GaGa otišli zajedno na turneju. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

BOGATAŠICA SE ZABAVLJA NAKON BURNOG PREKIDA: Izašla van sa sestrama polugola, u prozirnom kombinezonu

Idi na 24sata

Komentari 48

  • blanjalica 27.02.2019.

    On je feš dečko. Ona grda ko porezna knjiga

  • 26.02.2019.

    zaljubila se u njega

  • Proletarac 26.02.2019.

    Ona bi njega, al on ima na svaki prst po 10 gaga

Komentiraj...
Vidi sve komentare