To je to što me zanima!

Lady Gaga iznenadila je svoje imitatore u gay noćnom klubu

Pjevačica se fotografirala sa svojim obožavateljima u garderobi kluba prije nego što je iznenadila sve prisutne i popela se na pozornicu. Opisali su je kao jako ljubaznu
Vidi originalni članak

Nakon nastupa u subotu u Kentuckyju, Lady Gaga (24) nije se žurila vratiti u hotelsku sobu. Naime, pjevačica je odlučila iznenaditi svoje obožavatelje i imitatore u noćnom gay klubu. Dok je jedan od njezinih imitatora nastupao na pozornici, Lady Gaga mu se pridružila u trenutku kad je počela njena najnovija pjesma 'Born This Way'. 

- Prije nego što se popela na pozornicu u garderobi se fotografirala sa svakim svojim obožavateljem. Bila je zbilja jako ljubazna - rekao je svjedok koji, kao ni obožavatelji pjevačice, još ne vjeruje da ih je Lady GaGa iznenadila. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JosJedanSam 15.03.2011.

    Danas kad asu na sceni vrhunske pjevacice, Gaga je sasvim prosjecan izvodjac, ima ok glas, nista posebno, ali definitino najjadnije pjesme koje postoje na sceni, a opet GURAJU ju bjesomucno ko da nitk one postoji..Sve je jasno pogotovo kad se uzm e u obzir da joj je otac mason i da ju gura vec od 17te na MTVju!!! Kolike love lupaju u promociju njenu i moja baba bi bila HIT!!

  • alexandra000 15.03.2011.

    gaga je super pjevačica, samo da prestane radit skandale i da požuri album. novinari su najveći krivci, da oni ignoriraju njene ispade ona bi prestala s tim.

  • thug lady 15.03.2011.

    Nemam ja nis protiv te Gage, sta se tiče vokalnih sposobnosti, ono, žena ima glasčinu. A danas je pjevač onaj koji zna otpjevat brojalicu. Uostalom, fanovi su oduvjek stvarali glazbenu scenu i držali svoje idole na vrhu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare