To je to što me zanima!

Lady GaGa joj ispipala grudi pa joj se potpisala na bradavice

Obožavateljica Jana Babez otkrila je da ju je pjevačica pozvala u backstage nakon što ju je vidjela u publici. Pipala ju je, spustila joj majicu i potom se potpisala
Vidi originalni članak

Lady GaGa me vidjela u publici na koncertu govoreći mi da sam 'pink princeza'. Skočila sam preko ograde i putem izgubila cipelu (srećom zaštitar mi ju je vratio). Kada sam stigla pred nju, pokazala sam grudi njoj i publici od 55 tisuća ljudi, otkrila je oduševljena obožavateljica Lady GaGe, Jana Babez (22), koja je na njezinoj fan stranici Little Monsters objavila fotografiju na kojoj joj se pjevačica potpisuje na bradavice.

Dodala je da ju je Lady GaGa nakon toga zgrabila za grudi, šokirano pogledala i upitala: 'Čekaj, koliko imaš godina'?.

- Kada sam rekla da imam 22 godine rekla je da je to u redu i nastavila me pipati. Kada smo otišle u backstage spustila mi je majicu prema dolje i rekla: 'Ti si malo čudovište koje me zabljesnulo'. Zatim je opčinjeno štipala moje bradavice i inzistirala da se potpiše na njima. Napisala je Ga na jednu i Ga na drugu bradavicu - izjavila je uzbuđena Jana.

Dodala je da je pjevačica nakon toga gledala svoje remek djelo i rekla: 'Molim te nemoj to tetovirati, znam da je to moje ime, no zaista je ružno'.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • SIROMAh 18.01.2013.

    Psihijatrija

  • tonia1503 18.01.2013.

    Ružna li je ova Lady Gaga,protivim se plastici ali u njenom slučaju je više nego potre bna...

  • baka janja_1 18.01.2013.

    nema tog kirurga na svijetu koji ce proljepsat lady gagu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare