To je to što me zanima!

Lady GaGa kirurški je ugradila umetke na čelu i obrazima?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
OPET ŠOKIRA Američka pjevačica je u show Jaya Lena došla s PVC crnim maskom preko očiju. Kad ju je skinula, na čelu i obrazima imala je bizarne umetke
Vidi originalni članak

Lady GaGa (24) gostovala je u ponedjeljak u showu Jaya Lena u kojem se pojavila s bizarnim umetcima na čelu i obrazima, koji su najnoviji hit među onima koji vole neobične dodatke na tijelu. Njezin glasnogovornik nije želio potvrditi da li je pjevačica kirurški ugradila umetke na licu ili riječ o privremenim protezama. Lady GaGa se u showu pojavila u dugačkoj prozirnoj haljini ispod koje se naziralo njezino crno donje rublje. Preko očiju je imala crnu masku, a nakon što ju je skinula s lica, otkrila je potkožne umetke uz svoje jagodične kosti i po sredini nosa. Tijekom razgovora nije komentirala svoj novi imidž iako su Leno i ona neko vrijeme proveli razgovarajući o njezinom izgledu i raznim modnim eksperimentima. Pokazala mu je i svoja tri nedavno osvojena Grammyja, na čiju je dodjelu stigla u divovskom jajetu nakon čega se 'izlegla' na pozornici.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • user_42017 18.02.2011.

    retardirana profuknjača fuj

  • user_54265 17.02.2011.

    Sta vi citate ovo ako vas ne zanima?! Nisu nikakvi umetci nego sminka koja se nosila na posljednjoj kolekciji Alexandra McQueena .. A vi koji serete po njoj dok god sjedite doma i radite kao konji da bi si zaradili za kruh ne biste trebali pljuvat po drugima ..Niste culi za rijec UMJETNOST! ...Poklopite se usima.. !

  • Nabukodonosor_1 16.02.2011.

    ovoj Gagi izdleda treba jedan obdareni crnac da joj ga zaprdi zguza dok joj sve te kvrge ne poiskacu na oci van! onda mozda prestane izmisljati pi....je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare