To je to što me zanima!

Lady Gaga: Moram iskoristiti bogatstvo, posvajat ću djecu

Pjevačica je u Indiji već osnovala organizaciju pod nazivom 'Born This Way'. Smatra da svoju slavu mora iskoristiti na dobar način pa želi posvojiti što više djece
Vidi originalni članak

Lady GaGa (25) planira posvojiti djecu iz svih krajeva svijeta. Za početak želi posvojiti troje siročadi iz Indije. Kako piše Daily Star, Gaga planira izgraditi i sirotište u Indiji.

- Oduvijek je željela posvojiti, još otkako je bila djevojčica. Rekla je prijateljima kako postoji razlog zbog kojeg živi, a otkako je postala slavna misli da je to znak da treba na dobar način iskoristiti to bogatstvo - rekao je izvor blizak pjevačici. 

- U Indiji je već osnovala organizaciju pod nazivom 'Born This Way', a posjetila je dvoje djece kad je posljednji put bila ondje. Osim što ima u planu posvojiti djecu iz Indije, želi i jedno dijete iz Amerike. Ne želi zaboraviti na djecu bez obitelji u svojoj zemlji - objasnio je izvor te dodao da se njezini planovi ipak neće tako uskoro ostvariti jer je trenutačno usredotočena na karijeru. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • lollypop_1 14.11.2011.

    ma nisu djeca za tebe rugobo jadna

  • SunTzu 14.11.2011.

    na sto je svijet spao danas, na ovakve prekenjatore..o muzici necu, nije tema..dno dna

  • KanaanZg 14.11.2011.

    Fujj, da ti se zivot zgadi...Najveca fejkusa i lazljivica na sceni danas bi sad i dejcu posajala, izmislila ( dokazano) cijelu biografiju o 'nastupanju' po nekakvim klubovima gdje je nitko vidio nije niti jedna slika nema niti snimka ( u 21. stoljecu) . izmislila ( dokazno) buntovnistvo neko u skoli svojoj a bila je prosjecna ucnica neprimjetna u skoli koju je i Paris Hilton (i sl. djeca bogatasa) pohadjala, ima religijske teme u pjsmama a nikakve veze nema s religijom, nit ju je na bilo koji nacin dotakla (stari joj mason)...obicno preseravanje ko i sve sto radi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare