To je to što me zanima!

Lady GaGa obrijala dio glave: Terry, to sam učinila za tebe...

Pjevačica je obrijala donji dio glave zbog prijatelja Terryja Richardsona, čija je majka preminula u utorak. Na Twitteru mu je poručila da joj je žao zbog njezine smrti
Vidi originalni članak

Kontroverzna pjevačica obrijala je jedan dio glave povodom smrti majke svog bliskog prijatelja, fotografa Terryja Richardsona (47). Lady GaGa (26) na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj pozira okrenuta leđima, a u prvom planu je njezina djelomično obrijana glava.

- To sam učinila za tebe Terry. Žao mi je zbog tvoje mame. Princeza je umrla, ali se nalazi gore visoko s ostalim princezama  - napisala je pjevačica koja je svoj najnoviji hit 'Princess D.I.E. napisala u čast pokojne princeze Diane.

Richardson je fanove o majčinoj smrti obavijestio na svojoj Tumblr stranici.

- RIP Annie Lomax, moja mama 1938-2012 - napisao je fotograf.

Terry je na svojoj web stranici objavio nekoliko majčinih fotografija.

- Moja posljednja fotografija s majkom - napisao je ispod fotografije na kojoj drži majčinu ruku.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • zvonee 14.09.2012.

    pa sve poznate mediji svaki cas opkoljavaju i prati svaki njihov korak pa normalno da i to znaju

  • JaneFloyd 14.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • JuraLešić 13.09.2012.

    Majko moja nisam ni ja brad pitt ali ova baba bih mogla poslužit kao strašilo na njivi koliko je gadna i njiva bih utekla od nje a ne samo vrane,a lady grgu neću ni komentirat slika govori tisuću rječi to vrjedi i za babu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare