To je to što me zanima!

Lady GaGa odgodila koncerte u tri grada zbog jakih bolova

Već neko vrijeme trpim jake bolove zbog ozljede tijekom jednog nastupa i sad je bol postala nesnosna pa moram odgoditi nekoliko koncerata, objavila je pjevačica
Vidi originalni članak

Njeni koncerti obožavateljima su onaj događaj u godini koji očekuju s nevjerojatnim nestrpljenjem i vesele mu se više nego ičem drugom. Upravo zbog toga, vijest koju im je priopćila mnoge je jako rastužila. 

- Već neko vrijeme trpim jake bolove zbog ozljede tijekom jednog nastupa i sad je bol postala nesnosna pa moram odgoditi nekoliko koncerata u sklopu turneje - objavila je Lady GaGa (26) na Facebooku.

Pjevačica je ozljedu i bolove čak krila od suradnika, no nakon zadnjeg koncerta se ukočila i ne može hodati. Ima jaku upalu zglobova i liječnici su joj naredili mirovanje. Odgodila je koncerte u Chicagu, Detroitu i Hamiltonu. 

- Nadam se da će mi obožavatelji oprostiti. Ja sam jako tužna i razočarala sam samu sebe. Mrzim što mi se ovo dogodilo - objavila je pjevačica koja bi na pozornicu ponovno trebala u utorak, 19. veljače, u Philadelphiji. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • WOMANIZER 13.02.2013.

    a šta joj je točno bilo? gležanj ili? valjda nije nešto ozbiljno po srijedi!..........btw gledam rtl i čupam kosu, vele izdat će album naziva POP ART??? užasno iritira kad se ne informiraju!

  • MaliMate_1_1 13.02.2013.

    E da je došla i ovdje to se ne bi dogodilo! Bio prošli puta i bila je baš čagica :D

  • Sveta Marija 13.02.2013.

    jadna otužna dječurlija, svi bi zvjezde bili, pjevači a nisu u stanju turneju odradit kako spada! DNO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare