To je to što me zanima!

Lady GaGa prekrila tijelo krvavim i sirovim mesom

Popularna pjevačica, koja redovito iznenađuje svojim maštovitim kostimima, nedavno je snimila editorijal za još jednu naslovnicu časopisa Vogue
Vidi originalni članak

Dok neki to zovu umjetnošću, performansom, porukom ili kritikom društva Lady GaGa (24) svakih nekoliko tjedana šokira svjetsku javnost svojim kostimima. Nedavno je ismijavala konzumerizam Amerikanaca pozirajući poput Kipa slobode u kolicima trgovačkog centra, prije toga se odjevala poput harajuku djevojaka, neko vrijeme oponašala je pop ikone prošlog stoljeća, a sad je za naslovnicu Voguea pozirala prekrivena mesom, a editorijal je nazvan 'Gola istina'. Tako pjevačica, potpuno gola ima samo intimne djelove prekrivene sirovim, krvavim životinjskim mesom. Njena usta također su namazana crvenim ružem, a ona glumi da je šokirana. Iako posljednji broj Voguea još nije na kioscima, po internet forumima već su pokrenute rasprave da li je njen posljednji performans šokantan ili degutantan. I sama pjevačica sliku je objavila na svom Facebook profilu, a u samo sat vremena oko 30.000 ljudi reklo je da im se to sviđa, a 5.000 njih je to i prokomentiralo. Lady GaGa nastupa u zagrebačkoj Areni 5. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Dakso 07.09.2010.

    vidi se da MI HRVATI nikad necemo znati kako se radi masna lova preko medija, mi smo pljuvaci a oni zaradjuju na pljuvacima pare!!

  • Florida 07.09.2010.

    Debilka

  • odbojkašica4ever 07.09.2010.

    Joj odvratna je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare