To je to što me zanima!

Lady GaGa šetala u grudnjaku s dečkom, a svi komentiraju kako se 'opustila' s kilogramima...

Pjevačicu su ranije često kritizirali zbog njezinih oskudnih odjevnih kombinacija koje su previše otkrivale. Usto je javnost komentirala njezin višak kilograma koji joj je nimalo laskavo ispadao u takvim kostimima
Vidi originalni članak

Pjevačica Lady GaGa (34) šetala je sa svojim dečkom Micahelom Polanskyjem (42) u kvartu Hollywood u Los Angelesu s kavom za van u rukama. Nije ništa neobično u svemu tome, no Lady GaGa ipak je privukla pažnju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odjenula je crne tajice koje su djelomično bile mrežaste i prozirne, a tek njezin gornji dio izazvao je čuđenje. Na sebi je imala grudnjak i ništa drugo, a trbuh joj se pomalo prelijevao iznad hlača. S vježbanjem se malo opustila pa je dobila nekoliko kilograma, no, zbog toga nije izgubila samopouzdanje. 

Pjevačica i njezin dečko nosili su i zaštitne maske za lice te se na taj način pridržavali pravila sigurnosti zbog pandemije korona virusa. GaGu su ranije često kritizirali zbog njezinih oskudnih odjevnih kombinacija koje su previše otkrivale. Usto je javnost komentirala njezin višak kilograma koji joj je nimalo laskavo ispadao u takvim kostimima.

Pjevačica je prije dva dana 'izbacila' dugoočekivani album 'Chromatica'. Za novi album ime nije odabrala slučajno, što je objasnila za strane medije

- Simbol za Chromaticu ima sinusni val u sebi, koji je matematički simbol za zvuk, a to je ono od čega se stvara sav zvuk. A za mene je zvuk ono što me spasilo u jednom životnom razdoblju i izliječilo me. To je iscjeljivanje, ali i hrabrost - rekla je GaGa. 

U znak potpore svom nadolazećem albumu, GaGa će imati koncertnu turneju pod nazivom Chromatica Ball.  Počet će 24. srpnja 2020. u Saint-Denisu u Francuskoj i završiti 19. kolovoza 2020. u Istočnom Rutherfordu u Sjedinjenim Američkim Državama.

USKORO IZDAJE ALBUM Lady GaGa pozirala u kratkom lateks topu: Ispale su joj grudi

 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 02.06.2020.

    Bome ja sam Lady ona Gaga

  • _Varešak_ 02.06.2020.

    Dečko od četrdeset i kusur godinica.

  • tuliluli 02.06.2020.

    Prošetala s dečkom u grudnjaku?!?! Ća je stavila dečka u grudnjak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare