To je to što me zanima!

Lady GaGa sad ljubi direktora: Golišavi su se mazili na terasi

Nakon navodne afere s Bradleyem Cooperom, pjevačica se našla u zagrljaju drugog muškarca. Riječ je o bivšem investitoru koji radi kao izvršni direktor poduzeća Parker Group
Vidi originalni članak

Pjevačica Lady GaGa (33) ovaj se vikend opustila i razmjenjivala nježnosti na terasi svog doma s misterioznim muškarcem. Strani mediji pišu kako je riječ Michaelu Polanskom, bivšem investitoru koji radi kao izvršni direktor poduzeća Parker Group, koje je u vlasništvu jednog od osnivača Facebooka Seana Parkera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GaGu su s Polanskim prvi put vidjeli u Las Vegasu, a navodno su se upoznali u Los Angelesu na proslavi Parkerova rođendana.

- Michael je stvarno jako pametan dečko, ozbiljan je. Ljudi pričaju da ih je upoznao Sean Parker u svom domu, a bili su zajedno na ručkovima i drugim događanjima. Sean je povodom svog rođendana organizirao zabavu u svom domu u Los Angelesu u prosincu, a Gaga i Michael su bili tamo - rekao je izvor za strane medije.

Inače, Lady Gagu su tijekom prošlog ljeta povezivali s inženjerom zvuka Danom Hortonom (50), ali ona je ujesen sama potvrdila da je slobodna. Prije Christiana Carina bila je zaručena za glumca Taylora Kinneyja (38), s kojim je bila pet godina, a prekinuli su 2016.

Nedavnu se našla u skandali i zbog navodne afere s glumcem Bradleyem Cooperom (45), s kojim je snimala film 'Zvijezda je rođena', a koju su oboje negirali i tvrdili kako među njima ne postoji ništa više od prijateljstva.

U LAS VEGASU Lady GaGa je strastveno ljubila misterizonog dečka na dočeku

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 04.02.2020.

    a je gadna

  • 04.02.2020.

    ne pomažu ovoj ni šminke ni operacije. kad je netko ružan je ružan.

  • 04.02.2020.

    Ima štakorastu facu, a bez šminke je 😬😳

Komentiraj...
Vidi sve komentare